مستند «من انرژی هستهای نیستم!» موضوع پرتوهای رادیواکتیو در شهر رامسر را همزمان با انتخابات شورای شهر بررسی میکند. مهدی قربانپور سازنده این اثر جشنواره بینالمللی فیلم «وارش» را در سال 78 پایهگذاری کرده و دبیر بخش «فیلم و عکس» نخستین جشنواره بینالمللی «میراث مشترک» و عضو هیات انتخاب پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم و عکس دانشجویان ایران بوده است. وی همچنین مدیر روابط عمومی انجمن فیلم کوتاه ایران است.
مهرداد اسکویی جایگاه تثبیت شدهای در سینمای مستند ایران دارد. وی با مستندهای «خانه مادریام مرداب»، «از پس برقع»، «دماغ به سبک ایرانی » و... جوایز زیادی از جشنوارههای جهانی برای سینمای ایران به ارمغان آورده است.
اسکویی در مستند «روزهای بیتقویم» به کانون اصلاح و تربیت کودکان میرود و با پرهیز از احساسات گرایی فضای کانون را به تصویر میکشد. این مستند پیش از این دیپلم افتخار بهترین کارگردانی مستند جشنواره فجر و دیپلم افتخار ویژه هیات داوران جشنواره کنتاکت اوکراین را دریافت کرده و در جشنواره تسالونیکی یونان، ویژن دورئل سوئیس و جشنواره هنر جدید ایران در شارجه حضور داشته است.
موسسه توسعه تصویر شهر در یک سال اخیر در زمینه تولید فیلم بسیار پرکار بوده است. تولید سریالهای تلویزیونی از جمله سریال پربیننده «زیر تیغ» تولید فیلمهای سینمایی از جمله فیلم «میم مثل مادر» و «خون بازی»، تولید نماهنگ و مستندهای گوناگون در مجموعههای «مفاخر»، «سینمای ایران» و... از جمله فعالیتهای این موسسه در این مدت بوده است.
تولید مستند در مجموعههای مختلف انگیزهای شد تا با سهیل جهانبیگلری، مدیرعامل موسسه توسعه تصویر شهر گفتوگو کنیم.
مستند مراسم صبحگاهی به اجرای مراسم صبحگاهی در مدارس و اتفاقاتی که به طور موازی در شهر میافتد میپردازد. هادی آفریده مراسم صبحگاهی را فیلمی درباره خودش میداند و در فیلم با نگاهی نوستالژیک به برخی مشکلات سیستم آموزشی میپردازد.
این مستند ۱۴ تیرماه ۸۶ ساعت 17 برای نخستینبار در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید.
مهدی نادری فیلمسازی است که در اغلب فیلمهایش با بهرهگیری از کمترین عوامل در پی رسیدن به زبانی است؛ که مختص خودش باشد. لبهای دوخته، دختران آفتاب و گزارش زیرخاکی از جمله کارهای اوست که در جشنوارههای متعدد نیز مورد استقبال و تقدیر قرار گرفتهاند.
نادری که امسال در کمپ استعدادهای جوان برلین نیز حضور داشت، اولین فیلم بلند سینماییاش را با نام یاد زدودگی ابدی با مضمون جنگ درباره زمان و رابطه در مرحله پیش تولید دارد.
با مهدی نادری درباره یکی از آخرین مستندهایش با نام تصویر کلمات درباره زندگی و آثار کامبوزیا پرتوی گفتوگو کردیم.
بخش نخست گفتوگو با کمال فرهنگ، رئیس هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه ایران را روز یکشنبه خواندید. در بخش دوم و پایانی، او درباره تعامل انجمن با نهادهای دولتی و خصوصی و بخصوص معاونت امور سینمایی و تاثیر آن بر بهبود جایگاه این صنف صحبت میکند.
انجمن فیلم کوتاه فراز و فرودهای زیادی را طی کرد تا بتواند به عنوان یکی از اصناف خانه سینما خودش را اثبات کند. برای من که از ابتدای فعالیت هیات موسس و نامه نگاریهایها و این در و آن در زدنهایشان تا به امروز همیشه پیگیر فعالیتهای این صنف بودهام، مصاحبه با رئیس فعلی هیات مدیره فرصتی بود که به بررسی شرایط انجمن فیلم کوتاه بپردازم. این مصاحبه، به جز یک گفتوگوی ساده، گزارشی است به مخاطبان «پایگاه خبری فیلم کوتاه» از آنچه در انجمن میگذرد؛ انجمنی که با وجود تمام حرف و حدیثهای پیرامونش، با انرژی و عشق دلباختگان فیلم کوتاه سیر صعودی را طی میکند. حضور این انجمن در بازار فیلم جشنواره فجر و ایجاد کمیتههای مختلف و عقد قرارداد با چند وزارتخانه را میتوان از نقاط قوت فعالیت هیات مدیره و روابط عمومی جدید انجمن دانست.