شبنم قلیخانی گفت: بازیگران به ویژه بازیگران حرفهای میتوانند خیلی به مجموعه فیلم کوتاه کمک کنند و نقشهایی را در فیلمهای کوتاه بپذیرند و بازی کنند و بدانند با بازیشان، تاثیرگذاری آن فیلم بیشتر خواهد شد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» شبنم قلیخانی در گفتوگو با ستاد خبری بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، درباره جایگاه جشنواره فیلم کوتاه در سینمای کشور، بیان کرد: اصولا جشنواره های فیلم کوتاه که در چند سال اخیر تعدادشان بیشتر شده، کمک خوبی به فیلمسازان فیلم کوتاه می کند، چرا که بحث رقابت پیش می آید و برای ساخت فیلم کوتاه در میان جوانان انگیزه ایجاد میکند.
وی به مشکلات زیاد ساخت فیلم کوتاه اشاره کرد و گفت: چون من خودم چند سالی فیلم کوتاه میساختم، کاملا در جریان هستم که بدون هیچ کمک و حمایتی، همه سختی های ساخت فیلم کوتاه روی دوش خودم بود؛ به همین علت دقیقا وضعیت جوانان فیلمساز را درک میکنم. خیلی از جوانان شهرستان های کوچک با وجود اینکه هنرجو هستند، این شرایط سخت را متحمل می شوند. به همین علت، وجود جشنواره هایی چون فیلم کوتاه تهران، انگیزه مضاعفی بین جوانان فیلمساز و کارگردان ایجاد میکند.
این بازیگر با تاکید بر بحث استقلال فیلم کوتاه در بحث تولید و توزیع، تصریح کرد: باید به فیلم کوتاه مستقل تر از آن چیزی که هست، پرداخته شود؛ یعنی سالنهای نمایشی باشند که فیلمهای کوتاه اعم از قدیمی و جدید در آنها اکران شود و آثاری از کارگردانان بنام و پیشکسوت مان به نمایش درآید.
وی افزود: جشنواره های فیلم کوتاه در همه جای دنیا با موضوعات مختلف برگزار میشود و همین نوع موضوعات، سبب می شود که برای تولید فیلم کوتاه انگیزه ایجاد شود.
قلی خانی در مورد سینما آزادی و ارتباط آن با جذب مخاطب عام و تبلیغات برای فیلم کوتاه، توضیح داد: برای جذب مخاطب عام برای فیلم کوتاه، یک سالن از یک سینما و فقط یک سینما کفایت نمیکند، بلکه باید فیلم کوتاه در چند سینما اکران شود. از طرفی همان طور که برای فیلمهای بلند سینمایی، تبلیغات صورت می گیرد، برای فیلم کوتاه هم باید این چنین باشد و اگر تبلیغی در این حوزه صورت نگیرد، همین طور مهجور خواهد ماند. اصولا آن چیزی که در کشورهای دیگر می بینیم، این است که فیلم های کوتاه در سطح شهر پخش می شوند؛ یکی از محیط هایی که در آلمان فیلم کوتاه پخش می شود، ایستگاه های مترو است که از تلویزیون های شهری نمایش داده میشوند.
وی پیشنهاد داد: خوشبختانه خیلی از تیزرهای تبلیغاتی ما هم اکنون تبدیل به فیلم کوتاه شده است و هر کدام شان روایتگر نوعی قصه است. این موضوع، اتفاق خیلی خوبی است و بد نیست اگر موضوعات اجتماعی و شهروندی که این روزها خیلی از آنها سخن به میان می آید، به صورت فیلم کوتاه توسط خود مردم و فیلمسازان ساخته شود و این فیلم ها در تلویزیون های شهری نمایش داده شوند تا فرهنگسازی میان مردم، از این طریق صورت گیرد؛ چرا که تاثیرگذاری فیلم و تصویر به مراتب بیشتر از مدیوم های دیگر است.
-
جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران اعتبار فیلم کوتاه است
بیست و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران کار خود را در شرایطی پایان داده که همچنان فیلمسازان و سینماگران در مورد آن گفتوگو میکنند. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» خردمندان گفت: هر اتفاق و توجه ویژه به جشنواره فیلم کوتاه در راستای کم توجهی است که به فیلم کوتاه میشود. -
مشروح صحبتهای معاون امور سینمایی در ویژه برنامه «قاب 28»
معاون امور سینمایی و سمعی بصری گفت: ایران جزو 10 کشور دنیا است که بیشترین تولید فیلم کوتاه را دارد به ویژه اینکه جوانان ایرانی مستعدی در این زمینه به ارتقای فیلم کوتاه در کشور کمک میکنند. -
برگزیدگان جشنواره فیلم کوتاه تهران معرفی شدند
برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ساعتی پیش طی مراسمی در تالار وحدت معرفی شدند. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» اختتامیه جشنواره با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جواد شمقدری معاون امور سینمایی وزارت ارشاد در تالار وحدت تهران برگزار شد. -
آئین اختتامیه «جشنواره فیلم کوتاه تهران» امشب برگزار میشود
آئین اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران امشب با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت تهران برگزار میشود. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» در این مراسم برگزیدگان بخشهای مختلف به همراه منتخبان دانشجویی و مردمی معرفی شده و تندیسها و جوایزشان را دریافت خواهند کرد. -
عقیقی: معیارهای فیلم تجربی نوعی سرپیچی از قواعد است
سعید عقیقی در کارگاه تخصصی سینمای تجربی با موضوع رادیولوژی یک هویت گفت: معیارهایی که فیلمهای تجربی از آنها پیروی میکنند، به هیچ گونه انطباق، وحدت بصری و نظام مند نیستند و در واقع نوعی سرپیچی از قواعد است.
یک دیدگاه بگذارید