حمیدرضا زبیر از تهیهکنندگان فعال چند سال اخیر سینمای کوتاه ایران است. تعداد فیلمها و تنوع ژانر در کنار کسب موفقیتهای ملی و جهانی از نقاط مثبت کارنامه او به شمار میآید.
وی در گفتوگو با خبرنگار «پایگاه خبری فیلم کوتاه» گفت: در واقع بحث سرمایه و سرمایهگذاری برای فیلم کوتاه، درست نیست. ما جایی سرمایهگذاری میکنیم که بتوانیم برداشت کنیم. در فیلمکوتاه عملا این اتفاق نمیافتد.
مجید برزگر از تهیهکنندگان پرکار سینمای کوتاه ایران است. او معتقد است مسئله مهم در تهیهکنندگی نظارت بر کیفیت فیلمنامه، فیلم و پخش درست آن است.
وی در گفتوگو با خبرنگار «پایگاه خبری فیلم کوتاه» درباره تحصیلات و نحوه ورود به سینما و تهیه فیلم گفت: من هنرجوی سال 1366 سینمای جوان همدان هستم، دوره یکساله فیلمسازی گذراندم. برای همین با کارگردانی فیلم شروع کردم.
علیرضا بختیان یکی از قدیمیترین تهیهکنندگان فیلم کوتاه که چند سالیست دیگر در فیلم کوتاه فعال نیست، معتقد است در سالهای اخیر روند تولید فیلم کوتاه کاملا متفاوت شده است.
وی در گفتوگو با خبرنگار «پایگاه خبری فیلم کوتاه» در این باره توضیح داد: من ورودی سال 1365 انجمن سینمای جوانان نجف آباد هستم. در دوره ما وقتی یکی تصمیم میگرفت فیلم بسازد از همدورهایهای خود استفاده میکرد یا نهایتا از یک دوره جلوتر از خود. سراغ آدمهای حرفهای نمیرفتیم. ولی الان باب شده به محض اینکه میخواهند فیلم کوتاهی بسازند سراغ آدمهای مختلفی که چند سر وگردن کاری بالاتر از خودشان هستند میروند.
دانش اقباشاوی، نویسنده، کارگردان، عضو انجمن سینمای جوانان ایران و رئیس هیات مدیره انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینما در چهلمین جشنواره فیلم فجر یکی از سه عضو هیات انتخاب و داوری بخش فیلمهای کوتاه جشنواره بود. با او درباره معیارهای انتخاب و داوری این دوره و راهکارهایی برای حضور جدیتر فیلمهای کوتاه در جشنواره فجر گفتوگو کردیم.