مسعود اطیابی، رضا ایرانمنش، حبیب ا.. بهمنی، پناه برخدا رضایی، سامان سالور و داریوش غریب زاده هیات انتخاب بخش داستانی ایران شدند.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، طی حکمی از سوی هاشم میرزاخانی دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، مسعود اطیابی، رضا ایرانمنش، حبیب ا.. بهمنی، پناه برخدا رضایی، سامان سالور و داریوش غریب زاده هیات انتخاب بخش داستانی جشنوراه شدند و از اول مرداد ماه کار بازبینی و انتخاب آثار را برعهده گرفتند.
شایان ذکر است اسامی آثار راه یافته روز شنبه از طریق سایت انجمن و خبرگزاری های رسمی کشورمان اعلام می شود.
در حکم ابلاغ شده از سوی میرزاخانی آمده است:
استاد گرانقدر، هنرمند گرامی
احتراماً، نظر به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی از شما به عنوان یکی از اعضای هیات انتخاب بخش داستانی مسابقه سینمای ایران در سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران دعوت به عمل می آید.
امید است با حضور ارزشمند جنابعالی و تجارب مفیدی که در این زمینه دارید، شاهد انتخاب آثار ارزشمند در زمینه کیفی و محتوا در این بخش از جشنواره باشیم.
هاشم میرزاخانی - دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران
مردادماه 1391
لازم به ذکر است در این بخش آثار از میان 1072 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره انتخاب شدند.
سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران از 22 تا 28مهرماه توسط انجمن سینمای جوانان ایران و به دبیری هاشم میرزاخانی در تهران برگزار می شود.
-
عدلی: وضعیت دفتر سینمای جوان اردبیل امیدوارکننده است
انجمن سینمای جوان اردبیل یکی از دفاتری است که امسال با چهار اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه پیدا کرده بود. سعیده عدلی، سرپرست این انجمن درباره علتهای پیشرفت این استان نسبت به سالهای گذشته را توضیح میدهد. -
علیرضا رئیسیان: فیلم کوتاه در سینما مثل رباعی در شعر است
علیرضا رییسیان را به عنوان کارگردان فیلمهای بلند داستانی میشناسیم اما فعالیت اصلی او در مدیوم فیلم کوتاه در حوزه مستند است. او نزدیک به چهل فیلم کوتاه تهیه کرده و کارگردانی تعدادی از آنها را هم خودش برعهده داشته. علیرضا رییسیان در زمان جنگ هم عکاس بوده است و درباره ساختار فیلمهای مستند تا عکاسی نظرهایی دارد. -
ایوبی: سینمای کوتاه و مستند را مدرسه سینمای ایران میدانیم
دکتر حجتاله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، فیلمسازان کوتاه را نمایندگان مهم فرهنگ ایران معرفی کرد و تقسیم عادلانه امکانات سینمایی را مهمترین هدف سازمان سینمایی دانست. -
طهماسب صلحجو: حضور مخاطب به جشنواره اعتبار میدهد
طهماسب صلح جو مدرس و کارشناس سینما در باره ارزیابیش درمورد نحوه برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گفت: جشنواره با حس و حال و شور و هیجان خوبی برگزارشد و جوان های فیلمساز با علاقه در جشنواره حضور داشتند و حضور جوان ها و علاقمندان در هر جشنواره ای به آن وزن و اهمیت می دهد. جشنواره بدون مخاطب فاقد اثر گذاری و کارکرد است. -
غریبزاده: توجه به استاندارد پخش فیلم ویژگی جشنواره فیلم کوتاه
داریوش غریب زاده فیلمساز و کارشناس سینمای کوتاه در باره ارزیابیش از برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گفت: برگزاری جشنواره در پردیس سینمایی ملت با امکانات مطلوب و کیفیت خوب پخش فیلم ها در حد استانداردی بود و شکل برگزاری جشنواره به نحوی بود که می شود آن را با جشنواره های الف جهانی مقایسه کرد و شرکت کننده ای ندیدم که از برگزاری جشنواره ناراضی باشد.
یک دیدگاه بگذارید