نشست خبری دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی برگزار شد

نشست خبری دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی صبح امروز با حضور ناصر باکیده مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، محمدرضا رضایی دبیر جشنواره و یزدان عشیری مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران در سالن کنفرانس این انجمن برگزار شد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» یزدان عشیری مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران در ابتدای این نشست ضمن قدردانی از تلاش ارزنده رسانه‌های گروهی و خبرنگاران در تبیین جایگاه فیلم کوتاه و معرفی هویت این گونه مستقل سینمایی عنوان کرد: دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ سوادآموزی و بهره‌گیری از قابلیت‌های تصویری و سینمایی برای شناسایی جایگاه و اهمیت فرهنگ سوادآموزی و به منظور استفاده از توانمندی‌ها و کارکردهای سینمای کوتاه در مسیر ترویج و گسترش فرهنگ سوادآموزی و اعتلای این فرهنگ طراحی و پی ریزی شده است و از دوم تا پنجم ماه جاری با شعار «ایران را سراسر مدرسه کنیم» برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان متولی فیلم کوتاه در کشور که خود به مثابه آموزش و پرورش سینمای ایران است در طول سال طراحی و برنامه ریزی جشنواره های مختلف بین‌الملل، سراسری، منطقه‌ای، استانی و موضوعی را در محور و اولویت کارهایش قرار داده و همواره می‌کوشد حرکت‌های عمومی را در مسیر اعتلا و گسترش فیلم کوتاه حمایت و تقویت کند.
مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران برگزاری جشنواره فیلم کوتاه سوادآمــوزی را در همیــن راستا و به عنـــوان حرکتـی موثر در جهت ترغیب افکار عمومی به فراگیری و دانش اندوزی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: بی‌تردید، همسویی و حمایت رسانه‌های گروهی از این گونه رویدادهای موضوعی کمک می‌کند تا گوشه‌های از ظرفیت‌ها و ارزش نهضت دلپذیر و فراگیر سوادآموزی با زبان تصویر در اذهان عمومی جامعه دیده شود.
محمدرضا رضایی دبیر دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی ضمن تشریح ابعاد برگزاری جشنواره و برنامه‌های این رویداد فرهنگی و سینمایی گفت: به اعتقاد ما، هنر هفتم به عنوان مهمترین وسیله کارآمد و ابزار موثر و جهت بخش قادر است فرهنگ فراگیری و دانش اندوزی را در جامعه گسترش و اشاعه دهد و هدف ما از برگزاری جشنواره سوادآموزی با همین دغدغه است.
وی افزود: دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی از صبح روز دوشنبه به مدت چهار روز در سالن های 2، 3 سینمای فلسطین تهران برگزار می‌شود و استفاده برای عموم آزاد است.
دبیر دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی با تشریح بخش‌های مختلف جشنواره عنوان کرد، این جشنواره در بخش‌های «مسابقه ویژه، فیلم‌های کوتاه داستانی، انیمیشن، نماهنگ و مستند برگزار می‌شود و برای ارتقای سطح جشنواره و غنی‌تر ساختن آن منتخبی از آثار با موضوع «فیلم کوتاه و سواد آموزی» در بستر انقلاب اسلامی، میراث نبوی و مقاومت و پایداری به مناسبت شصت سال اشغال فلسطین، سی‌امین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خارج از مسابقه برای استفاده مخاطبان پیش بینی شده است.
به گفته وی، نقش فیلم کوتاه در آگاهی بخشی و ترغیب برای سوادآموزی بسیار مهم است. رضایی با بیان اینکه در جهان امروز برای تثبیت و گسترش فرهنگ و فرهنگ سازی نمی‌توان صرفا به شیوه‌های سنتی متکی بود، خاطرنشان ساخت: با گسترش امکانات تکنولوژیک می‌توان با تولید فیلم و نرم افزار عدالت آموزشی را در سراسر ایران به اجرا در آورد و با زبان و بیان غیرمستقیم و در قالب هنرهای سمعی و بصری می توان دامنه مخاطبان را گسترش داد و به جذابیت‌های امر آموزش افزود.
وی تصویر مصداق‌های عینی ابعاد مختلف پیام امام در اهمیت سوادآموزی، نقش نماز و سواد در نوآوری و شکوفایی، بازتاب فعالیت‌ها و برنامه‌های مهـــم نهضت سوادآموزی و تلاش آموزشیاران را از جمله مفاهیم و مضامین آثار رسیده عنوان کرد و یادآور شد: مخاطب اصلی در این حرکت گروه‌های مختلف مردم از جمله عامه مردم به ویژه کم سوادان، دانشجویان و معلمان، سینماگران به ویژه فیلمسازان خلاق و جوان و نوآور و برنامه ریزان فرهنی و آموزشی کشور هستند.
دبیر جشنواره سوادآموزی گفت: امیدواریم در سال نوآوری و شکوفایی و در سایه همدلی مسئولان و مردم این جشنواره گام هر چند کوچک اما تاثیرگذاری باشد در مسیر هدف بزرگی که دغدغه امام (ره)، مقام معظم رهبری و سازمان نهضت سوادآموزی است که همان تحقق شعار «ایران را سراسر مدرسه کنیم» است.
ناصر باکیده مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران نیز در ادامه این نشست گفت: انجمن سینمای جوانان ایران در سال های اخیر به عنوان متولی فیلم کوتاه ایران همواره می‌کوشد تا در قالب تعامل و همکاری با مراکز و سازمان های مختلف هم قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این رسانه را شکوفاتر سازد و هم فضایی فراهم آورد تا سایر سازمان ها و مراکز از کارکرد و امکانات این گونه سینمایی برخوردار شوند.
وی ادامه داد: خوشبختانه، این مرکز توانسته با همکاری سازمان های مختلف اتفاقات قابل ملاحظه‌ای را رقم بزند که برگزاری جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی از جمله آن است.
به گفته وی، سینما امروز از کاربردهای سرشاری برخوردار است که شایسته است از دستاوردهای آن برای توسعه و گسترش طرح ها و برنامه ها و فرهنگ سازی بهره وری بیشتر صورت گیرد.
باکیده با بیان اینکه انجمن سینمای جوانان ایران خود به منزله آموزش و پرورش سینمای ایران است خاطر نشان ساخت: هدف ما استعداد یابی و شناسایی افق های جدید است و این دغدغه می‌تواند در بسترها و زمینه های گوناگون دنبال شود.
مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران ایجاد فرصت‌های عادلانه و برابر برای هنرمندان و فعالان فیلم کوتاه در سراسر کشور را از اولویت سیاست‌های این انجمن عنوان کرد و افزود: طبعا ورود به عرصه‌های مختلف فضا را فراهم می‌آورد تا با ایجاد فرصت های جدید و ارائه خدمات متقابل هم سازمان‌ها و ارگان‌های دیگر از خدمات این مرکز برخوردار شوند و هم فیلمسازان ما با ورود به حوزه‌های جدید تجربه‌های نوینی را کسب می‌کنند.
یزدان عشیری مدیرروابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران با اشاره به شرکت بیش از 253 فیلمساز در بخش‌های مختلف جشنواره یادآور شد: هیاتی متشکل از سیروس حسن پور، حمید جمدر و علی ابراهیمیان کیاسری 43 عنوان فیلم را برای بخش‌های مختلف: مسابقه ویژه، مسابقه برای حضور در جشنواره انتخاب کرد.
وی افزود: این آثار از فیلمسازان شهرهای مختلف کشور زاهدان، سنندج، گرگان، اصفهان، ارومیه، مشهد، تهران، خرم آباد، مهاباد، رشت، اردبیل، اصفهان، ساری، بابل، اهواز، تبریز، تنگستان، رواستر، کرمانشاه، بوشهر، شیراز، قم و کرج است.
به گفته وی هیاتی مرکب دکتر شهاب‌الدین عادل، عزیزالله حاجی مشهدی ، پوران درخشنده، احمد طالبی نژاد و علی ابراهیمیان کیاسری کار داوری نهایی آثار را بر عهده دارند.
مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران ادامه داد : علاوه بر 43 اثر در بخش مسابقه و 6 اثر در بخش خارج از مسابقه – 8 فیلم در بخش مقاومت و پایداری ، 7 فیلم در بخش سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی ، 8 فیلم در بخش میراث نبوی و 8 عنوان فیلم از آثار برگزیده دوره اول جشنواره در سالن های 2، 3 سینما فلسطین به نمایش درمی‌آید.
وی اظهــار داشت: فیلم‌های سینمایــی تصمیم کبری به کارگردانی سیروس حسن پور، بچه‌های ابدی به کارگردانی پوران درخشنده و وقتی همه خواب بودند به کارگردانی فریدون حسن پور به همراه مستند شش‌گانه زنان سرپرست خانواده از آثار پوران درخشنده نیز برای نمایش در طول روزهای جشنواره در نظر گرفته شده است.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
اخبار مرتبط
  • برگزیدگان دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی

    برگزیدگان دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی

    برگزیدگان دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی طی مراسمی با حضور مدیران و مسئولان سازمان نهضت سوادآموزی، مدیران انجمن سینمای جوانان ایران، جمعی از مسئولان فرهنگی اجتماعی کشور، فیلمسازان جوان و فعالان حوزه سوادآموزی در سالن حجاب برگزار شد.
  • نمایش مستند شش‌گانه اجتماعی درخشنده در جشنواره سوادآموزی

    نمایش مستند شش‌گانه اجتماعی درخشنده در جشنواره سوادآموزی

    مجموعه مستند شش‌گانه اجتماعی زنان سرپرست خانوار پوران درخشنده در دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی به نمایش در می‌آید. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، این مجموعه مستند پیرامون زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری است که با تمام مشکلات و فعالیت‌های زندگی روزانه، کسب سواد و تحصیل از دغدغه‌های آنهاست.
آخرین خبرها