برگزیدگان دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی طی مراسمی با حضور مدیران و مسئولان سازمان نهضت سوادآموزی، مدیران انجمن سینمای جوانان ایران، جمعی از مسئولان فرهنگی اجتماعی کشور، فیلمسازان جوان و فعالان حوزه سوادآموزی در سالن حجاب برگزار شد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، ناصر باکیده مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران در این مراسم ضمن قدردانی و سپاسگزاری از دستاندکاران برگزاری این حرکت فرهنگی ارزشی گفت: خداوند را شاکرم که این توفیق را به من و مدیران و همکارانم در انجمن سینمای جوانان ایران داد تا در کنار نهضت یاران و آموزشیاران و مدیران سازمان نهضت سوادآموزی بتوانیم در حوزه سینمای کوتاه کشور باعث و بانی رویدادی خجسته شویم.
وی ادامه داد: جریان نهضت سوادآموزی که با فرمان تاریخی امام (ره) در این حرکت آغاز شد از برکات فرهنگی آموزشی نظام اسلامی است که توانسته در طول سالهای انقلاب اسلامی، انقلابی گسترده و عمیق در عرصه فراگیری و سوادآموزی ایجاد کند.
به گفته وی، سازمان سوادآموزی نهضتی برپا کرد برای ایجاد فرصتهای عادلانه در امر دانش آموزی و سوادآموزی.
مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران، همبستگی و تعامل هنرمندان و سینماگران با نهضت یاران و فعالان حوزه سوادآموزی را ستود و خاطر نشان ساخت: براین باوریم حرکتهای ثمربخش خوبی در پرتو این مناسبات و تعاملات ایجاد شده ولی معتقدم در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر، ما هنوز، گامهای بلندی برنداشتهایم.
وی اضافه کرد: سینمای جوان کشور بستر مناسبی است برای ثبت و روایت و تصویرگری تلاشهای بیشائبه و خدمات ارزشمند نهضت یاران.
باکیده با بیان اینکه میتوان حرکتهای ماندگارتری را رقم زد افرود: انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان آموزش و پرورش سینمای ایران آمادگی دارد تا با خیل گسترده فیلمسازان و سینماگران خلاق و نواندیش و به یاری نهضت یاران و فعالان حوزه سوادآموزی بیاید و امیدوارم زمینه برای تولید آثار کیفیتر و ماندگارتر و برگزاری سومین جشنواره سوادآموزی فراهم شود.
در ادامه این مراسم برگزیدگان به شرح زیر معرفی شدند:
داستانی
جایزه بهترین فیلم داستانی شامل دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به فیلم نغمههای انتظار ساخته ابوالفضل شکیبا و تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/20 ریال به فیلم اتاق رحمت ساخته هوشنگ حسینی اهدا شد.
مستند
جایزه بهترین فیلم مستند شامل دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به فیلم آ.ب.د... ساخته ناصر ناصر پور و تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/20 ریال به فیلم ز مثل زندگی ساخته محسن سمندری اهدا شد.
نماهنگ
جایزه بهترین نماهنگ شامل دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به نماهنگ رحمت ساخته شیوا کاظمی و تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/10 ریال به نماهنگ با من بخوان ساخته مرتضی مطوری اهدا شد.
پویانمایی
جایزه بهترین فیلم پویانمایی شامل دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به فیلم پویانمایی اسب سفید ساخته عبدالرضا سعیدنیا و در این بخش هیات داوران هیچ فیلمی را شایسته دریافت تندیس ندانست.
فیلمنامه
جایزه بهترین فیلمنامه شامل دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به فیلمنامه فیلم رحمت نوشته منصوره قدیری و تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/5 ریال به فیلمنامه فیلم نغمههای انتظار نوشته ابوالفضل شکیبا اهدا شد.
تحقیق و پژوهش
دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به به ملیحه شکری برای تحقیق فیلم مستند پای رفتن و تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/5 ریال به علی نقی پایدار برای تحقیق فیلم مستند عزم ملی اهدا شد.
جایزه ویژه
دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون و پانصدهزار ریال به خاطر انتخاب موضوعی خاص و توجه ویژه به پیام خواستن توانستن است اهدا میشود به آقای علیرضا مقدم برای فیلم داستانی آسیه از گرگان و در این بخش هیات داوران فیلمی را شایسته دریافت تندیس ندانسته اما به دلیل تلاش و از خود گذشتگی مادری دلسوز جهت تعلیم و تربیت فرزند معلول و توانخواه خویش (آسیه) در راستای تحقق آرمانهای انسانی و ایجاد امید و انگیزه تداوم زندگی لوح تقدیر به همراه مبلغ 000/000/2 ریال اهدا کرد به مادر آسیه (سرکار خانم فاطمه حسینی).
مجری طرح یا تهیه کننده
تندیس در بخش بهترین تهیه کنندگی و مبلغ000/000/5 ریال به نهضت سواد آموزی شهرستان ارومیه و صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی اهدا شد.
بهترین فیلم
تندیس جشنواره و مبلغ000/000/30 ریال به عنوان بهترین فیلم جشنواره به خاطر موفقیت در تولید فیلمی زیبا در شرایط طبیعی و دشوار اهدا شد به منصور باغبانی برای فیلم داستانی آواز زمستان از ارومیه
بهترین فیلم با موضوع سواد و شکوفایی
تندیس جشنواره و مبلغ000/000/10 ریال به خاطر نمایش تلاشهای خلاقه عزم و اراده ملی در مسیر شکوفایی اهدا شد به صادق هزاری برای فیلم مستند عزم ملی از رشت.
سازمان اقامه نماز
دیپلم افتخار و سکه بهار آزادی و فیلمهای زنی مثل من ساخته شمس الدین آروند و به یاد تو داور اعلایی اهدا شد.
اداره کل بانوان شهرداری تهران
سکه بهار آزادی و دیپلم افتخار خود را به فیلمهای پای رفتن ساخته حسین احمدیان، به یاد تو ساخته داور اعلایی و آسیه ساخته علیرضا مقدم اهدا کرد.
-
نشست خبری دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی برگزار شد
نشست خبری دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی صبح امروز با حضور ناصر باکیده مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، محمدرضا رضایی دبیر جشنواره و یزدان عشیری مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران در سالن کنفرانس این انجمن برگزار شد. -
نمایش مستند ششگانه اجتماعی درخشنده در جشنواره سوادآموزی
مجموعه مستند ششگانه اجتماعی زنان سرپرست خانوار پوران درخشنده در دومین جشنواره فیلم کوتاه سوادآموزی به نمایش در میآید. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، این مجموعه مستند پیرامون زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری است که با تمام مشکلات و فعالیتهای زندگی روزانه، کسب سواد و تحصیل از دغدغههای آنهاست.
یک دیدگاه بگذارید