فیلمهای جشن تصویر سال از نهم تا 13 اسفند در خانه هنرمندان به نمایش درمیآیند.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» مردان-X به کارگردانی محمد عزیزی به مدت 5 دقیقه، غریبه آشنا به کارگردانی امیر عربپور به مدت 4 دقیقه، شکاف به کارگردانی نیما جاودانی به مدت 1:30 دقیقه، نوعی دیگر بودن به کارگردانی ماشالله محمدی به مدت 1:30 دقیقه، نجواها به کارگردانی محمدرضا جهانپناه و شیرین برقنورد به مدت 1:45 دقیقه، روزها به کارگردانی شیرین برقنورد به مدت 5 دقیقه،Mp5 به کارگردانی میثم لطفعلی به مدت 7 دقیقه، زروان به کارگردانی حسن نقاشی به مدت 17 دقیقه، کلاه شیشهای به کارگردانی محسن خان جهانی به مدت 22 دقیقه روز یکشنبه نهم اسفند ساعت30 :18 در تالار بتهون به نمایش درمیآیند.
همچنین در بخش یک فیلم یک تجربه فیلم پرده آخر به کارگردانی آزاده بیزار گیتی به مدت 36دقیقه با بازی سعید پور صمیمی، فریماه فرجامی و داریوش ارجمند به نمیاش گذاشته میشود. این فیلم درباره فیلم پرده آخ ساخته واروژ کریممسیحی است.
دوشنبه 10/12/88 در سانس اول ساعت 15 در تالار بتهون فیلمهای شریان به کارگردانی رضا کردبچه به مدت 3 دقیقه، آدمها به کارگردانی ماشالله محمدی به مدت 3:10 دقیقه، رنج به کارگردانی ماشالله محمدی به مدت 3:30 دقیقه، آخرین ترانه دختر همسایه قبل از اینکه تمام رویاهایش را بسوزاند به کارگردانی ماشالله محمدی به مدت 3:30دقیقه، زمان پایان به کارگردانی امیر مهران به مدت 8 دقیقه، گهواره خستگی من به کارگردانی روحاله بهرامی به مدت 5 دقیقه، شمشیر چوبی به کارگردانی روح اله بهرامی به مدت 22 دقیقه، یک روز پس از دهمین روز به کارگردانی نرگس آبیار به مدت 24دقیقه، گم و گور به کارگردانی محمدرضا فرزاد به مدت 26 دقیقه، سلف پرتره به کارگردانی محمدحسین جعفری و رامین اعتمادی بزرگ به مدت 2 دقیقه و در سانس دوم در ساعت 17 فیلمهای هومیان به کارگردانی مهدی اسدی به مدت 33دقیقه، بان لرزان به کارگردانی آرش رصافی به مدت 22 دقیقه، فاصلههای بیدلیل به کارگردانی منصوره میر معرب به مدت 8 دقیقه و در سانس سوم در ساعت 19 فیلمهای چرا اینقدر دور ایستادهای؟ به کارگردانی ابراهیم سعیدینژاد به مدت 26دقیقه، سند آزادی به کارگردانی محسن خان جهانی به مدت 30دقیقه، حباب سرد به کارگردانی امیر جغتایی به مدت 35 دقیقه به معرض دید عموم گذاشته میشوند.
در بخش یک فیلم یک تجربه هم فیلم قصهای از قصههای بازار به کارگردانی مسعود جدی به مدت 43 دقیقه به نمیاش درمیآید.
سه شنبه 11 اسفند نیز در سانس اول فیلمهای خماری ابدی به کارگردانی مرتضی آکوچکیان به مدت 8 دقیقه، انگار باید به مرگ احترام گذاشت به کارگردانی فرشید اخلاقیپوربه مدت 20دقیقه، تالار عروسی بوف کور به کارگردانی فرشید اخلاقیپور به مدت12 دقیقه، نام من بشکرد به کارگردانی خوبیار سالاری به مدت 18دقیقه، مواظب گاوهای خود باشید به کارگردانی نوید سجادیحسینی به مدت 11:52 دقیقه و در سانس دوم، فیلمهای داستانی برای یک فیلم کوتاه به کارگردانی رضا غلامی مطلق به مدت 20دقیقه، لاکی11 به کارگردانی شیلاتوکلی به مدت 2 دقیقه، پانتومیم در کمتر از 3 دقیقه به کارگردانی شیلا توکلی به مدت 2:5 دقیقه، رباعی آب به کارگردانی شهرام علیدی به مدت 47 :15 دقیقه، OYAN به کارگردانی اسماعیل منصف به مدت 19دقیقه، همین نزدیکی به کارگردانی یلدا قشقایی به مدت 10 دقیقه، مدرسه تعطیل است به کارگردانی یلدا قشقایی به مدت 8 دقیقه، سمفونی ماهی بودن به کارگردانی جلال نصیری هانیس به مدت 2:30 دقیقه، حادثه، هنوز... به کارگردانی سید محمد اریب به مدت 21 دقیقه و در سانس سوم سوسک به کارگردانی فرهاد فرد به مدت 2:30 دقیقه، تصویر یک درخت به کارگردانی لادن سلیمانی و هومن قدرتنما به کارگردانی 1:24 دقیقه، اتاق بلور به کارگردانی حمیده رضوی به مدت 2:45 دقیقه، شبچراغ به کارگردانی حمیده رضوی به مدت 5 دقیقه، بارانهای رنگی به کارگردانی ماشالله محمدی به مدت 3 دقیقه، منها به کارگردانی کاظم ملایی به مدت 25دقیقه، مگاپیکسل جلد اول به کارگردانی مهسا بنو فاطمه به مدت 12 دقیقه و جای خالی آقا یا خانم "ب" به کارگردانی فیما امامی به مدت 62 دقیقه به نمایش گذاشته میشوند.
در بخش یک فیلم یک تجربه هم پشت آتش سبز به کارگردانی آزاده بیزار گیتی به مدت 36دقیقه به نمایش درمیآید که درباره آتش سبز ساخته محمدرضا اصلانی است.
چهارشنبه 12 اسفند در بخش تک سانس در ساعت 19 تالار بتهون فیلمهای هیولای فِراکتالی به کارگردانی سعید جعفریان به مدت 30دقیقه، سوت زدن زیر آب به کارگردانی هوشمند ورعی به مدت 15 دقیقه، غریبتر از بهشت به کارگردانی روحاله مولوی به مدت 21دقیقه، رادیولوژی یک پرتره به کارگردانی امیر تودهروستا به مدت 15 دقیقه، یه روز قشنگ برفی به کارگردانی ماهایا پطروسیان و امیر توده روستا به مدت 32دقیقه به معرض دید عموم گذاشته میشوند.
پنجشنبه 13 اسفند نیز ساعت 14 فیلمهای نبض به کارگردانی عابدین مهدوی به مدت 38. 21 دقیقه، مولانا به کارگردانی نازی یزدانی به مدت 10 دقیقه، یده و خونش به کارگردانی مرجان اشرفی زاده به مدت 27دقیقه، در ساعت 17 همین روز فیلمهای لیوان شیشهیی آب به کارگردانی رضا نوروزی گوهر به مدت 15 دقیقه، زندگی و دروغها و عکسهای دیجیتال به کارگردانی رضا نوروزی گوهر به مدت 9 دقیقه، محصور به کارگردانی محمدرضا اکبری به مدت 15 دقیقه، برای دوست مردهام به کارگردانی بابک سراب به مدت 6:30 دقیقه و در ساعت 17 کشتی کاغذی به کارگردانی کامبیز درم بخش به مدت 3 دقیقه، مکعب به کارگردانی کامبیز درم بخش به مدت3 دقیقه، چمدان به کارگردانی کامبیز درم بخش به مدت 3 دقیقه، بندباز به کارگردانی کامبیز درم بخش به مدت 3 دقیقه، گذر از پنجرههای مهآلود به کارگردانی مرجان اشرفیزاده به مدت 12 دقیقه، سمفونی خاموشی به کارگردانی سید حمید میرحسینی به مدت 29 دقیقه، هزار دستان امیر جاهد به کارگردانی منوچهر مشیری به مدت دقیقه 47 نمیاش داده میشود.
در بخش یک فیلم یک تجربه نیز به رنگ آسمان به کارگردانی محمدرضا آزادگر به مدت 56 دقیقه نمایش درمیآید که درباره درباره بچه های آسمان ساخته مجید مجیدی است.
-
برگزیدگان پانزدهمین جشنواره فیلم تصویر
مراسم اختتامیه پانزدهمین جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر با یک خواستگاری و معرفی یک پدیده در خانه هنرمندان برگزار شد. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» تصویر سال همچنین از قصیده گلمکانی که در یک سال ۸ فیلم کوتاه ساخته و توانسته در جشنوارههای جهانی جایزه کسب کند، با اهدای لوح و تندیس به عنوان «پدیده سال» تقدیر کرد. -
برگزیدگان جشنواره فیلم تصویر معرفی شدند
برگزیدگان جشنواره فیلم تصویر طی مراسمی در خانه هنرمندان ایران معرفی شدند. -
داوران جشنواره فیلم تصویر معرفی شدند
هیات داوران جشنواره فیلم تصویر در بخش جوانان زیر 25 سال معرفی شدند. -
نمایش مستند پشت صحنه «درباره الی» در تصویر سال
مستند پشت صحنه درباره الی ساخته مریم نراقی و حمیدرضا قربانی در تصویر سال به نمایش در میآید. -
نخستین نمایش «مرد چای» حمید جبلی در جشنواره فیلم تصویر
مستند مرد چای ساخته حمید جبلی در نخستین نمایش خود در جشنواره فیلم تصویر به نمایش درمیآید. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از دبیرخانه تصویرسال، مستند مرد چای که مراحل ساخت آن سه سال بهطول انجامیده است، درباره «احمد یاوری»، یکی از شاخصترین چهرههای عاشق سینما، در میان عوامل تولید فیلمهای سینمایی به شمار میرود.
یک دیدگاه بگذارید