14 فیلم از 8 کشور جهان در بخش بین الملل نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش به نمایش در میآید.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، بر اساس اعلام دبیر خانه نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش 14 فیلم از 8 کشور جهان به بخش بینالملل این جشنواره راه یافتند.
کشورهای راه یافته بدین شرح است: اسپانیا ( 4 فیلم)، فرانسه (2 فیلم)، بلژیک (2 فیلم) ، هنگ کنگ (2 فیلم)، ، ایتالیا، کلمبیا، کانادا و پرتقال هر کدام با یک فیلم آثارشان در نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش به نمایش در می آید.
پیش تر130 فیلم از 34 کشور جهان به دبیر خانه جشنوار ارسال شده بودند که از میان آنها 14 فیلم انتخاب شد.
این فیلم ها قرار است در تاریخ 7،6،5 اسفند ماه در سانس 20.30 در سینما شهر هفتم پردیس سینمایی آزادی تهران به روی پرده می روند.
این جشنواره فراخوان خود را از طریق منتشر کردن در فستیوال ها و جشنواره های بینالمللی و تبلیغ کردن در سایت های مرتبط بین المللی در اختیار هنرمندان سایر کشورها قرار داد.
گفتنی است، در این جشنواره آثاری که با محوریت آموزهها و مباحث دینی و آثاری که مضامین و رویکردشان براساس تعاریف رهبری از سینما و آثار دینی است به نمایش در می آید.
نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش در سه بخش ملی، جوانه های رویش و خارج از مسابقه از 5 تا 8 اسفند ماه در پردیس سینمایی آزادی تهران برگزار می شود.
-
برگزیدگان نهمین جشنواره «رویش» معرفی شدند
برگزیدگان نهمین جشنواره فیلمهای کوتاه دینی رویش طی مراسمی در تالار اندیشه حوزه هنری معرفی شدند. -
اجرای ۱۲ قطعه موسیقی در اختتامیه «رویش»
اجرای ویژه موسیقی ۱۲ فیلم دینی با حضور کارگردانان این فیلم ها، بخشی از برنامه اختتامیه را به خود اختصاص میدهد که ۸ اسفند ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» علی قربانی، دبیر نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش، جزئیات مراسم اختتامیه این جشنواره را اعلام کرد. -
رضا میركریمی: فیلم دینی آگاهی دهنده است
رضا میر کریمی كارگردان فیلم زیر نور ماه درباره نهمین جشنواره فیلمهای كوتاه دینی رویش گفت: فیلمهایی كه با ایجاد چالش سعی میكنند افراد جامعه را نسبت به مسئولیتهای خود آگاه سازند، قطعاً فیلم دینی هستند. -
علی قربانی: رویش از نگاه کلیشهای و شعاری پرهیز میکند
علی قربانی دبیر جشنواره رویش تاكید كرد: این جشنواره یكی از جشنواره هایی است كه میتواند عدم داشتن نگاه شعارزده و سطحی به مقوله دین را ترویج داده و پرهیز از مستقیم گویی در آثار دینی را بین هنرمندان فیلمساز اشاعه دهد.هدف اصلی این جشنواره بسترسازی برای افزایش تولید فیلمهایی با رویكرد مذهبی و دینی با ساختارهای حرفهای است. -
مقدمدوست: در شناخت سینمای دینی رو به جلو حركت كردهایم
هادی مقدم دوست كارگردان سینما معتقد است كه سینمای دینی پدیده ای بالغ، سالم و بدون تعریف كامل است.
یک دیدگاه بگذارید