مهدی زمانپور کیاسری با مستند «30 سال زندگی با 100 بند» به روایت زندگی پیرمردی کیاسری که دعای (100 بند) یا همان (جوشن کبیر) را در طول مدت 30 سال در سقف خانهاش معرق کاری کرده است در جشنواره رویش میپردازد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی مرکز محافل و جشنواره های حوزه هنری، مهدی زمانپور کیاسری، از برگزیدگان هشتمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش در خصوص فیلم مستند خود با نام «30 سال زندگی با 100 بند» گفت: این فیلم روایت پیرمردی کیاسری است که دعای (100 بند) یا همان (جوشن کبیر) را در طول مدت 30 سال در سقف خانهاش معرق کاری کرده است.
وی افزود: در این فیلم به حواشی این موضوع پرداختیم و تلاش کردیم فرم گرا به این مسئله نگاه کنیم و در اصل به این موضوع میپردازیم که 30 سال پیش چه جرقهای خورد و عشق به قرآن باعشد که این پیرمرد به این موضوع بپردازد.
زمانپور کیاسری در خصوص لزوم برگزاری جشنواره گفت: نسبت به جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش نگاه مثبتی دارم که حاصل عملکرد مناسب و هوشمندانه دست اندرکارن و برگزار کنندگان جشنواره است. مدیران این جشنواره هدف خیری را دنبال میکنند و در تمامی بخشها از داوران حرفهای و آشنا به کار بهره میبرند.
وی در خصوص ملاک دینی بودن یک فیلم و انتخاب آن گفت: میتوان گفت که هر فیلمی ساخته میشود تقریبا فیلمی دینی است اما اگر بخواهیم نگاهمان را تعدیل کنیم و به نوعی مستقیمتر به موضوع بپردازیم، باید با یک تعریف متناسب، فیلمهای دینی را تفکیک کنیم زیرا هر شخصی توانایی تشخیص ندارد. داوران و برگزار کنندگان جشنواره خوب هستند و میتوانند فیلم دینی متناسب را به درستی انتخاب کنند.
این مستندساز درمورد جایگاه جشنواره فیلم دینی کوتاه رویش در عرصه سینمای کشور گفت: این جشنواره نسبت به دورههای گذشته خود، رشد قابل ملاحظهای داشته است و توانسته جایگاه خود را پیدا و تثبیت کند. نیاز به این جشنواره همواره حس میشد و اینک باید این روند ادامه پیدا کند.
وی افزود: درک مناسب از شرایط فیلم دینی و تشویق فیلم سازان این عرصه توسط مدیران جشنواره باعث تشویق فیلم سازان برای ادامه مسیر میشود و نیرویی را در آنها بر میانگیزد که این مسیر پیش رو را با تمام توان طی کنند.
زمانپور کیاسری در خصوص جایگاه و تعامل حوزه هنری با هنرمندان فیلم ساز گفت: حوزه هنری و مدیران آن نیاز به فیلم دین را در جامعه حس کردهاند و از تولید این گونه فیلمها حمایت میکنند و به طور مستقیم پیگیر آن هستند. این پیگیری مستقیم و ادامه دار باعث میشود یک مستند ساز حس خوبی برای کار کردن داشته باشد.
وی در ادامه گفت: نوعی احساس مسئولیت هنری – فرهنگی در حوزه هنری وجود دارد و این احساس مسئولیت به شکلی است که باعث اطمینان خاطر در هنرمندان میشود و شک ندارم اگر زمانی یک طرح مناسب برای مستند دینی داشته باشم حوزه هنری از این اثر استقبال و حمایت میکند خود این موضوع دلگرم کننده است و باعث ایجاد انگیزه مضاعف میشود.
-
برگزیدگان نهمین جشنواره «رویش» معرفی شدند
برگزیدگان نهمین جشنواره فیلمهای کوتاه دینی رویش طی مراسمی در تالار اندیشه حوزه هنری معرفی شدند. -
اجرای ۱۲ قطعه موسیقی در اختتامیه «رویش»
اجرای ویژه موسیقی ۱۲ فیلم دینی با حضور کارگردانان این فیلم ها، بخشی از برنامه اختتامیه را به خود اختصاص میدهد که ۸ اسفند ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» علی قربانی، دبیر نهمین جشنواره فیلم کوتاه دینی رویش، جزئیات مراسم اختتامیه این جشنواره را اعلام کرد. -
رضا میركریمی: فیلم دینی آگاهی دهنده است
رضا میر کریمی كارگردان فیلم زیر نور ماه درباره نهمین جشنواره فیلمهای كوتاه دینی رویش گفت: فیلمهایی كه با ایجاد چالش سعی میكنند افراد جامعه را نسبت به مسئولیتهای خود آگاه سازند، قطعاً فیلم دینی هستند. -
علی قربانی: رویش از نگاه کلیشهای و شعاری پرهیز میکند
علی قربانی دبیر جشنواره رویش تاكید كرد: این جشنواره یكی از جشنواره هایی است كه میتواند عدم داشتن نگاه شعارزده و سطحی به مقوله دین را ترویج داده و پرهیز از مستقیم گویی در آثار دینی را بین هنرمندان فیلمساز اشاعه دهد.هدف اصلی این جشنواره بسترسازی برای افزایش تولید فیلمهایی با رویكرد مذهبی و دینی با ساختارهای حرفهای است. -
مقدمدوست: در شناخت سینمای دینی رو به جلو حركت كردهایم
هادی مقدم دوست كارگردان سینما معتقد است كه سینمای دینی پدیده ای بالغ، سالم و بدون تعریف كامل است.
یک دیدگاه بگذارید