داریوش غریب زاده فیلمساز و کارشناس سینمای کوتاه در باره ارزیابیش از برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گفت: برگزاری جشنواره در پردیس سینمایی ملت با امکانات مطلوب و کیفیت خوب پخش فیلم ها در حد استانداردی بود و شکل برگزاری جشنواره به نحوی بود که می شود آن را با جشنواره های الف جهانی مقایسه کرد و شرکت کننده ای ندیدم که از برگزاری جشنواره ناراضی باشد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی سینمای جوان، این فیلمساز با اشاره به کیفیت قابل قبول فیلم های بخش داستانی تاکید کرد: مثل هر دوره برگزاری جشنواره تعدادی فیلم خوب و ممتاز و تعدادی فیلم با کیفیت متوسط در جشنواره حاضر بودند که باعث قابل قبول بودن این بخش شد.
سازنده بومرنگ با اشاره به جایگاه مهم سمینارهای آموزشی در جشنواره فیلم کوتاه تهران تاکید کرد: این بخش از جشنواره با استقبال خوب جوانان فیلمساز برگزار شد و حضور نام های مهمی مثل دکتر الستی ، مهرداد اسکویی، خسرو سینایی، علیرضا خمسه و محمدرضا سکوت باعث اعتبار این بخش شد. اساتیدی که آوازه جهانی دارند.
این عضو هیات انتخاب بخش داستانی جشنواره گفت: امیدوارم این روند روبه رشد هر سال در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران ادامه داشته باشد.
غریب زاده در یادداشتی به جشنواره نیز آورده است: تاکنون 20 دوره این جشنواره را دنبال کرده ام. گاه حضور داشته ام و سالهای دیگر فیلمهای منتخب جشنواره را تماشا نموده ام. جشنواره فیلم کوتاه تهران بزرگترین و بی بدیل ترین رویداد فیلم کوتاه کشور است.
این جشنواره طی سالها موفق به معرفی فیلمسازان ، فیلمبرداران و چهره های شاخص و موفق در عرصه سینمای ایران گردیده است. تداوم بدون وقفه و توجه به استانداردهای پخش فیلم از مهمترین ویژگی های جشنواره در سالهای اخیر است.
سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران توسط انجمن سینمای جوانان ایران و به دبیری هاشم میرزاخانی از 22 تا 28 مهرماه در تهران و همزمان سراسر کشور برگزار شد.
-
عدلی: وضعیت دفتر سینمای جوان اردبیل امیدوارکننده است
انجمن سینمای جوان اردبیل یکی از دفاتری است که امسال با چهار اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه پیدا کرده بود. سعیده عدلی، سرپرست این انجمن درباره علتهای پیشرفت این استان نسبت به سالهای گذشته را توضیح میدهد. -
علیرضا رئیسیان: فیلم کوتاه در سینما مثل رباعی در شعر است
علیرضا رییسیان را به عنوان کارگردان فیلمهای بلند داستانی میشناسیم اما فعالیت اصلی او در مدیوم فیلم کوتاه در حوزه مستند است. او نزدیک به چهل فیلم کوتاه تهیه کرده و کارگردانی تعدادی از آنها را هم خودش برعهده داشته. علیرضا رییسیان در زمان جنگ هم عکاس بوده است و درباره ساختار فیلمهای مستند تا عکاسی نظرهایی دارد. -
ایوبی: سینمای کوتاه و مستند را مدرسه سینمای ایران میدانیم
دکتر حجتاله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، فیلمسازان کوتاه را نمایندگان مهم فرهنگ ایران معرفی کرد و تقسیم عادلانه امکانات سینمایی را مهمترین هدف سازمان سینمایی دانست. -
طهماسب صلحجو: حضور مخاطب به جشنواره اعتبار میدهد
طهماسب صلح جو مدرس و کارشناس سینما در باره ارزیابیش درمورد نحوه برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گفت: جشنواره با حس و حال و شور و هیجان خوبی برگزارشد و جوان های فیلمساز با علاقه در جشنواره حضور داشتند و حضور جوان ها و علاقمندان در هر جشنواره ای به آن وزن و اهمیت می دهد. جشنواره بدون مخاطب فاقد اثر گذاری و کارکرد است. -
سینایی: خلاقیت و کیفیت ساختار معیار اصلی ارزیابی اثر هنری
خسرو سینایی کارگردان سینمای ایران درباره برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران و وضعیت برگزاری جشنواره عنوان کرد: در چند برنامه آموزشی در زمان برگزاری جشنواره حضور داشتم که این برنامه ها با کیفیت مطلوبی برگزار شد و استقبال جوان ها خوب و در خور توجه بود و برایم من هم این برنامه جذاب و آموزنده است.
یک دیدگاه بگذارید