وزیر فرهنگ و ارشاد به جشنواره فیلم کوتاه تهران پیام داد

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به این جشنواره پیام داد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی سینمای جوان، جنتی در پیام خود آورده است: اصحاب فرهنگ و هنر در تمام ازمنه تاریخ  موجب رشد و بالندگی تمدن و فرهنگ ها شده و دارای نقش به سزا و ماندگار است و آن را گنج گرانسنگ دولت ها و نسل ها نامید.

متن کامل مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است:

  معاشران گره از زلف یار بازکنید  /  شبی خوش است بدین قصه اش دراز کنید
 حضور خلوت انس است و دوستان جمعند/  وَاِن یکاد بخوانید و در فراز کنید
( حافظ)

بی تردید اصحاب فرهنگ و هنر در تمام ازمنه تاریخ در رشد و بالندگی تمدن و فرهنگ ها نقشی به سزا و ماندگار داشته اند. آنان گنج گرانسنگ دولت ها و نسل ها بوده اند که وسعت فکر و اندیشه و نبوغشان چونان آفتابی عالمتاب در شاهراه اخلاق و انسانیت نور پراکنده است و هنر این چشمه زاینده از دل آیینه گون آدم اندوه را زدوده است و او را در هجمه آلام و کژتابیها و بی رسمیها تسکین و ثبات بخشیده است. هنر مکاشفه دولت عشق است که از مشرق عشق میتابد و درمخافت و ظلمت راه، چراغی است تا سالکان حقیقت در راه نلغزند و به سر منزل خوبیها و روشنی رهنمون گردند. زیباترین تجلیات آفرینش از درونمایه هنر نشات گرفته است.
علیرغم سیر و سرعت فن و دانش و و استیلای تکنولوژی بر جوامع انسانی هنوز هم آدمی باز تاب معنای زیبایی روح و اصالت خویش را در چشمه ساز زلال عرفان و هنر اسلامی جستجو می کند. آنگونه که مانایی حکومت ها و ملل در در ازای تاریخ منوط به ریشه اخلاق و هویت انسانی است و هنرمند متعهد مسیرش در امتداد حرکت صالحان و رسولان تاریخ است. هنر همان ندای راستینی است که روح را از خمودگی، خستگی و خذلان رهایی می بخشد.
این روزها که تقارن با برگ ریزان پاییزدارد نسیم بوی امید و تدبیررا از دولتی که بر آمده و بر تراویده از دریای حضور مردم است به وضوح احساس می کنیم این فصل ها بوی بهار و بوی بهشت میدهند بوی خوب حضور در جشنواره ای که گستره اش مرزهای دل و جغرافیا را درنوردیده است.
سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران فرصتی بی بدیل است تا ایران اسلامی پذیرای دیگر کشور های جهان باشد، جشنواره ای که بافت اصلیش را نشاط و شوق و اعتقاد جوانان اهالی سینما و هنر تشکیل بدهد و محل تبادل تجربیات و اندیشه گرانمایه هنرمندانی است که از اقصا نقاط جهان رنج راه را بر خویش هموار و گرمی بخش محفل پر شکوه این جشنواره اند...
این جشواره رُستنگاه استعداد های شگرف وسر مایه های بی بدیل همه جوانانی است که کوشیده اند علیرغم روز های گذرنده این ایام، نقشی ماندگار از سینمای زندگی را بر جای نهند. پژواک این جشنواره روح صلح و دوستی و عشق و همیاری را به همه فرهنگ ها و اقوام و ملل است.
بایسته می دانم از همه مساعی و کوشش های بی دریغ همه دست اندرکاران این جشنواره که همکاران صمیمی و صدیقم میباشند تشکر و قدر دانی بنمایم و حضور همه میهمانان خارجی و داخلی را ارج بنهم و بگویم:
 
رواق منظر چشم من آشیانه توست ...
 
امید آن دارم این جشنواره ها و تبادل این همه تجربیات و فرهنگ ها استمرار یابد و  ایران اسلامی هماره چون سروی سر افراز شاداب و پاینده بماند ... آمین یا رب العالمین
 
علی جنتی/ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
 
سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران توسط انجمن سینمای جوانان ایران و به دبیری هاشم میرزاخانی از 22 تا 28 مهرماه در تهران پردیس سینما ملت و همزمان از 30 مهر تا 3 آبان در سراسر کشور برگزار می شود.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
اخبار مرتبط
  • عدلی: وضعیت دفتر سینمای جوان اردبیل امیدوارکننده است

    عدلی: وضعیت دفتر سینمای جوان اردبیل امیدوارکننده است

    انجمن سینمای جوان اردبیل یکی از دفاتری است که امسال با چهار اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه پیدا کرده بود. سعیده عدلی، سرپرست این انجمن درباره علت‌های پیشرفت این استان نسبت به سال‌های گذشته را توضیح می‌دهد.
  • علیرضا رئیسیان: فیلم کوتاه در سینما مثل رباعی در شعر است

    علیرضا رئیسیان: فیلم کوتاه در سینما مثل رباعی در شعر است

    علیرضا رییسیان را به عنوان کارگردان فیلم‌های بلند داستانی می‌شناسیم اما فعالیت اصلی او در مدیوم فیلم کوتاه در حوزه مستند است. او نزدیک به چهل فیلم کوتاه تهیه کرده و کارگردانی تعدادی از آن‌ها را هم خودش برعهده داشته. علیرضا رییسیان در زمان جنگ هم عکاس بوده است و درباره ساختار فیلم‌های مستند تا عکاسی نظرهایی دارد.
  • ایوبی: سینمای کوتاه و مستند را مدرسه سینمای ایران می‌دانیم

    ایوبی: سینمای کوتاه و مستند را مدرسه سینمای ایران می‌دانیم

    دکتر حجت‌اله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، فیلمسازان کوتاه را نمایندگان مهم فرهنگ ایران معرفی کرد و تقسیم عادلانه امکانات سینمایی را مهم‌ترین هدف سازمان سینمایی دانست.
  • طهماسب صلح‌جو: حضور مخاطب به جشنواره اعتبار می‌دهد

    طهماسب صلح‌جو: حضور مخاطب به جشنواره اعتبار می‌دهد

    طهماسب صلح جو مدرس و کارشناس سینما در باره ارزیابیش درمورد نحوه برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران گفت: جشنواره با حس و حال و شور و هیجان خوبی برگزارشد و جوان های فیلمساز با علاقه در جشنواره حضور داشتند و حضور جوان ها و علاقمندان در هر جشنواره ای به آن وزن و اهمیت می دهد. جشنواره بدون مخاطب فاقد اثر گذاری و کارکرد است.
  • غریب‌زاده: توجه به استاندارد پخش فیلم ویژگی جشنواره فیلم کوتاه

    غریب‌زاده: توجه به استاندارد پخش فیلم ویژگی جشنواره فیلم کوتاه

    داریوش غریب زاده فیلمساز و کارشناس سینمای کوتاه در باره ارزیابیش از برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران گفت: برگزاری جشنواره در پردیس سینمایی ملت با امکانات مطلوب و کیفیت خوب پخش فیلم ها در حد استانداردی بود و شکل برگزاری جشنواره به نحوی بود که می شود آن را با جشنواره های الف جهانی مقایسه کرد و شرکت کننده ای ندیدم که از برگزاری جشنواره ناراضی باشد.
آخرین خبرها