مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی تسنیم در مشهد برگزار شد

دومین جشنواره ملی تسنیم – آیات قرآنی روز پنجشنبه 24 مرداد ماه در سالن سینما اصغر زاده مشهد در حالی به کار خود پایان داد که از میان بیش از یک هزار اثر  87 فیلم کوتاه،12 فیلمنامه و 37 عکس و مجموعه عکس به بخش مسابقه این جشنواره راه یافت.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» برگزاری کارگاههای فیلمنامه نویسی، عکاسی، نقدو بررسی فیلمهای بخش مسابقه و نمایش دو فیلم بلند سینمایی ملکه و ملک سلیمان نیز زینت بخش این جشنواره ملی بود.
در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور هنرمندان و علاقه مندان به سینما و عکس در کنار مسئولین استانی، رئیس سازمان سینمایی کشور و سه معاون وی و همچنین مدیران کل سازمان سینمایی و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران برگزار شد بخش ویژه تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی نیز قرار داشت که با اهدای لوح به وی و همچنین استقبال اهالی هنر مواجه شد.
سید سعید سرابی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان و دبیر جشنواره ملی تسنیم اولین سخنران این مراسم بود. وی  ضمن خیرمقدم به میهمانان و هنرمندان و همچنین رئیس سازمان امورسینمایی کشور ابراز امیدواری کرد شرایطی مهیا شود که استان خراسان رضوی به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره رضوی بتواند میزبان این جشنواره باشد.
او در ادامه با تشکر ویژه از مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و پشتیبانی وی گفت: در واقع انجمن سینمای جوانان میزبان این جشنواره بود و زحمات بردوش این عزیزان بود.

بزرگداشت معلم قرآن:
پس از سرابی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در جمع حاضر شد. در این بخش پس از پخش کلیپ سه دقیقه ای از معرفی این معلم قرآنی لوح تقدیر جشنواره تسنیم توسط جواد شمقدری، حجت الاسلام و المسلمین حمید محمدی ، هاشم میرزاخانی و سعید سرابی به وی اهدا گردید.

کد خدا رو ببین، ده را بچاپ؛ خدا رو ببین دل ها را بچاپ:        
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی گفت: هنر دو معنا دارد، هنر یعنی زود یاد بگیریم اما دیر یادمون بره.
وی در معرفی هنر با بیان اینکه هنری خوب است که خدایی باشد وگرنه سرگرم کردن هنر نیست و باید ببینیم خروجی هنر چیه؟ ادامه داد: هنرمندی که کارهای تکراری رو طول میدهد تا پول بیشتری بگیرد هنرمند نیست.
حجت الاسلام قرائتی با بیان خاطراتی از گذشته و ذکر نکاتی در خصوص  موارد مختلف در ادامه افزود هنرمند باید خدایی باشد و هنر نیز باید خدای باشد.
وی در ادامه با اشاره به ضرب المثل معروف کدخدا را ببین ده را بچاپ گفت: خدا را ببین و دلها را بچاپ. هنرمند باید با خدا باشد تا بتواند با هنرش در دلها خانه کند.

اگر ادعا کنند که مدیریت جهان به دست کسی است که مدیریت سینما به دست اوست حرف گزافی نیست
در ادامه برنامه حجت الاسلام و المسلمین حمید محمدی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت تریبون رفت و ابراز امیدواری کرد این دوره از جشنواره و مراسم اختتامیه آن نقطه آغازین سومین دوره جشنواره به شکل بین المللی باشد.
محمدی با ذکر این نکته که اگر کسی ادعا کند که مدیریت جهان به دست شخصی است که مدیریت سینما به دست اوست حرف گزافی نزده ادامه داد: کسی که بتواند هنر را مدیریت کند به جهان مدیریت کرده است به ویژه اگر در بحث سینما باشد.
محمدی در ادامه افزود: فیلم کوتاه عرصه بروز استعداد هنری در ارائه ایده های درخشان هنر است و هر سوره کوتاه قرآن کریم می تواند یک فیلم کوتاه باشد.

انجمن سینمای جوانان ایران با شصت دفترش در سطح کشور آماده حمایت از تولید آثار قرآنی است
هاشم میرزاخانی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، در ادامه برنامه در بخشی از سخنرانی خود ضمن تشکر از برگزار کنندگان جشنواره در تهران و استان خراسان رضوی و همچنین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت، این جشنواره فرآیند یک تلاش هشت ماهه است.
میرزاخانی با ابراز این نکته که خدا را شاکریم این جشنواره پس از وقفه ای دو، سه ساله دوباره برگزار شد  افزود: وقتی یک جشنواره نوپا با این تعداد استقبال مواجه می شود و هیئت داوران نیز به کیفیت آثار تاکید دارند باید خدا را شاکر بود انگیزه برگزاری این جشنواره را  تحریک علاقه مندان به موضوع جشنواره دانست و گفت: مقوله جشنواره واقعا موضوع قریبی است آن هم در کشور ما که مهد اسلام است، باید هنرمندان و مسئولین تلاش خود را در مورد مقوله قرآنی بسیاز زیاد کنند. به ویژه الان که مقوله قرآن هراسی در کشورهای دیگر وجود دارد وظیفه ماست که این کار را انجام دهیم.
میرزاخانی گفت: من امیدوارم که در کنار جشنواره ترویج قرآن صورت بگیرد و این جشنواره فتح بابی برای آن باشد.
مدیرعامل انجمن با درخواست حمایت از تولید فیلم های کوتاه با موضوع قرآنی خواهان سرمایه گذاری در این بخش شد.
وی تاثیر سرعت تکنولوژی امروز را در کل دنیا تاثیرگذار دانست و از معاونت قرآن و عترت خواست تا برای تامین بودجه ساخت آثار قرآنی اقدام نمایند.
میرزاخانی همچنین با این وعده که ستاد مرکزی انجمن و سرپرستان دفاتر آمادگی کامل برای تولید این آثار را دارند گفت: خانواده انجمن سینمای جوانان ایران آمادگی دارد تا نسبت به ساخت فلمهای قرآنی همچون دوره گذشته اقدام کند.

شمقدری: سخنرانی نمی کنم، چون همه از محضر حاج آقای قرائتی بهره مند شدیم
پنجمین سخنران این مراسم جواد شمقدری معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی کشور بود. وی با اعلام این خبر که هم اکنون تقدیر 4 سال آینده کشور در حال رقم خوردن است گفت: تقدیر حوزه فرهنگی و هنر کشور در حال رقم خوردن است و علی القاعده آخرین روزهای کاری من در این جایگاه است. خدا را شاکرم که آخرین روزهای کاریم هم در جشنواره قرآنی فیلم کوتاه است و به نظر این حداقل برای شخص من یک نشانه است که راهی که رفتیم و گامی که برداشتیم برخلاق بعضی از تهمت ها که در این چهارساله زده شد است و وجود قرآن و بارگاه امام رضا (ع) در آخرین روزها در واقع نشان این است که ایشان  حامی ما است. جشنواره قرآنی تسینم مصداق خوبی است ولو اینکه سینمای ایران مسیر خود را طی کند.
شمقدری گفت: من فقط با یک نکته حرفم را کوتاه می کنم که سینمای ایران، هنر ایران اگر قرار است تجلی داشته باشد اگر مانند آقای قرائتی مثال بزنیم می توانیم تشبیه کنیم به تولید برق و آن چیزی که می توان روشنایی بده و توربین های تولید برق را به چرخش درآورد آن گنجینه ارزشمند آیات قرآنی و اسلامی است.
این مسیر می تواند هنر و سینمای ایران را به نقطه اعتلای خود برساند و به تجلی حقیقت رسد.حقیقتی که سعادت بشری است.
شمقدری در پایان گفت امیدواریم که سینمای ایران به این ماموریت خود برسد و از شما تک تک عزیزان که در این زمینه فعایت کردید تشکر می کنم و امیدوارم که سالهای آینده شما فیلمسازان فاخر شوید که در حوزه سینما و فیلم بلند و سریال با مضمون آیات تولید نمایید که قطعا همین طور خواهد بود.
در ادامه برنامه با قرائت بیانیه هیئت داوران در سه بخش فیلم کوتاه، فیلمنامه و عکس جوایز برگزیدگان اهدا شد.

تقدیر از مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران توسط خانواده سینمای جوان در تسنیم
در بخشی از مراسم اختتامیه جشنواره مجید فلاحی سرپرست دفتر تویسرکان انجمن به نمایندگی از طرف کارکنان انجمن و سرپرستان دفاتر انجمن روی سن رفت و گفت: انجمن سینمای جوانان ایران در این دوره به نقطه عطفی رسید که سالها انتظار آن را می کشید و منحنی رشد خود را کامل کرد.
وی با بیان اینکه سرپرستان دفاتر با اهدای  دل نوشته های خود به مدیرعامل انجمن در قالب یک لوح تقدیر از جایگاه به دست آمده خوشنود می باشند گفت: در این ایام انجمن بهترین دوران خود را سپری می کند که امیدواریم با حضور میرزاخانی در انجمن و تداوم همکاری وی این چرخه پیشرفت ادامه یابد از کلیه سرپرستان حاضر در مراسم خواست تا روی سن رفته و تابلوی تقدیرنامه خود را که به امضای سرپرستان رسیده بود به مدیرعامل انجمن اهدا نمایند که با حضور نزدیک به پنجاه سرپرست لوح میرزاخانی توسط سعید عبدالحمیدی از سرپرستان باسابقه دفتر انجمن در اراک به وی اهدا شد.
قابل ذکر است در این لوح هریک از مسوولین دفاتر با قلم خود از میرزاخانی و معاونین او تقدیر کرده بودند.
در این برنامه اعضای هیئت داوران شامل معصوم زادگان- مدیرعامل سیما فیلم -  / محمد درمنش / سعید مترصد/ سلیم غفوری/ عباس صالح مدرسه ای / جواد شمقدری - ریاست سازمان سینمایی/ هاشم میرزاخانی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران/ مهدی عظیمی معاون فعالیتهای سازمان/ جلیل عرفان منش معاون آثار سازمان/ سعید سرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان/حجت الاسلام محمدی –معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ آرین منش عضو هیئت امنای انجمن/ نصرا.. مرادی معاون توسعه مدیریت سازمان سینمایی/ ایمانی مدیرکل حراست سازمان سینمایی/ محمدرضا فرجی مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی /حسین طلابیگی مدیرکل توسعه فن آوری سینمایی/روح ا.. شمقدری نایب رئیس هیئت مدیره انجمن/ فاطمه تعمیدی داور عکس/ محمود سالاری داور بخش فیلمنامه/ نجاریان قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی/ امیرحسین بیدمشکی پور معاون مالی اداری و استانهای انجمن/ مجید اکبر شاهی معاون تولید و پشتیبانی فنی انجمن و مژگان زرگر معاون جشنواره ها، اموربین الملل و بازرگانی و سرپرست روابط عمومی انجمن حضور داستند.

بیانیه هیئت داوران بخش فیلم دومین جشنواره ملی تسنیم
تسنیم، چشمه ای در بهشت و نهری آسمانی برای مقربان درگاه حضرت حق . . !  چه نام زیبا و چه نشان خوبی برای یک جشنواره . . ، راهی از زمین برای صاحبان ذوق و آنانی که سودای رسیدن به نهری از آسمان را در آثار تصویری خود طلب می کنند.
اما آیا این نام و این رویکرد می تواند به هر شکل و قیمت محقق شود . . ؟  البته و صد البته که سالک این راه مسیری بلورین و شکننده را در پیش دارد و یقیناً مواظبت و مراقبه  اگر در وجود او و خلق اثرش دنبال نشود بهر جائی خواهد رسید غیر از تسنیم و آن چشمه معرفت آسمانی.
اثری عاری از تحقیق و پژوهش متقن ، تلاشی شتابزده و عجولانه برای تصویر نمودن یک متن اولیه ، نداشتن مشاور ، راهنما و یک بَـلد راه قرآنی ، عدم تسلط کافی بزبان سینما حتی برای بیان بهترین متنِ نوشته شده ، استفاده از عناصر تکراری و کلیشه ای در فرم و ساختار ، همه و همه فریب هائی هستند که اگر فیلمساز اهل طریقت از آنان بی خبر و یا کم اطلاع باشد او را شاید به جشنواره تسنیم برساند اما یقیناً پرواز برای رسیدن به عرش و نوشیدن جرعه ای گوارا از چشمه آسمانی تسنیم برای او مقدر نخواهد بود.
هیئت داوران این دوره از جشنواره با نگاه به افقی که اشارتی از آن بیان گردید آثاری را که تلاششان در این مسیر مجدانه تر بوده قدر نهاده و نام بلورین شان را به حضور سروران تقدیم می دارند.
محمدرضامعصوم زادگان/محمد درمنش/ سعید مترصد/ سلیم غفوری و عباس صالح مدرسه ای

بیانیه بخش فیلمنامه جشنواره تسنیم
مرسوم است و می گویند که در تاریخ و اجتماع عناصر تاثیرگذاری به نام منبع الهام وجود دارد که هنرمندان برپایه کوشش خود و میزان کشف و شهودی که بدان دست می یابند می توانند به خلق اثری هنری، همت گمارند باشد که از این رهگذر به فتح قلوب از دیگر همتایان ممتاز شوند.
حال اگر این منبع الهام ریشه در وحی و عالم معنا داشته باشد – چنانکه در جشنواره تسنیم چنین است - بیش از دیگر جشنواره ها هنرمند را به سلوک و اندیشه و تلاش وا می دارد ؛ چرا که دل سپردن به کلام وحی و رمز گشودن از کرشمه ها و دقایق متعالی و فوق طاقت بشری سینه ای سوخته ، دلی زلال ، اندیشه ای پویا و از همه مهمتر ایمانی سرشار از اخلاص و یقین می طلبد تا هنرمند بتواند «یبلغون رسالات ربهم» را به انجام برساند. خرسندیم که جشنواره تسنیم عرصه رقابت هنرمندانی اینچنین است.
هیات داوران بخش فیلمنامه جشنواره ضمن تقدیر از کلیه شرکت کنندگان که علاقمند مفاهیم بلند معنوی و انسان ساز کتاب رستگاری مسلمانان ، هستند برخی نکات را یادآوری می نماید.

1-      مفاهیم دینی چنانچه با تفکر و منطق روایی پخته و سنجیده بیان نشود به خرافات منتهی خواهد گردید که آسیب های جدی بر پیکر باورهای دینی وارد خواهد ساخت.
2-      دل سپردن به کلام وحی و آیات و روایات حضرات معصومین (سلام ا... علیهم اجمعین) چنان دل ربا و هوش نواز است که گاه هنرمند را از پرداخت درست قصه و روند روایت فیلمنامه دور می سازد . بدیهی است فنا شدن تکنیک و قالب به دلیل شیفتگی فیلمنامه نویس به محتوا، خطری است که نویسنده را تهدید می کند و می بایست از این خطر دور ماند.
3-      در جشنواره های موضوعی مخصوصاً جشنواره تسنیم باید مراقب بود تا ساده لوحی دینی جایگزین باورهای محکم نشود و خدای نخواسته تولید آثار هنری بی منطق و فاقد گره گشایی های با کیفیت منجر به نوعی قشری گرایی دینی و فقدان اندیشه نگردد.
امید است که عرصه هنر دینی و بخصوص فیلم سازی شاهد حضور جوانانی با نشاط ، متدین ، متفکر و انقلابی  و حافظ  ارزشهای دینی و توحیدی بیش از پیش باشد.
عبدالهادی صورتی/ سیدناصر هاشم زاده/ محمود سالاری

بیانیه هیأت داوران بخش عکس
دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه، فیلمنامه و عکس بر محور تسنیم فراخوان کرده است. تسنیم واژه ای با معانی فراوان و تفسیر و کاربردهای ماهوی و معناگرایانه است. واژه تسنیم به بالا رفتن و چشمه ای در بهشت نیز اشارت دارد.
ورود عکاسان به وادی عکاسی مفهومی از کلید واژگان قرآنی که موضوع کار قرآنی است و هم رسیدن به چنین موضوعی با استفاده از فرم و محتوای مطلوب، رمزگان خاصی را می طلبد و به یقین کار آسانی نیست! با عنایت به اینکه هدف بزرگتری چون پرداختن هنرمندان با استفاده از ظرفیت هنری به موضوعات قرآنی که هم تقدس و اعتبار جهان شمول دارند و هم آنچنان معما گونه اند که نیاز به رمزگشایی با ظرایف فرمی و محتوایی دارند و کار را به ویژه برای عکاسان جوان و حتی خبرگاران و مدعیان وادی هنر، سخت دشوار می نماید.
برای همگان ورود به صحنه استفاده از ظرفیت هنر برای پرورش مفاهیم قرآنی آسان نیست. قرآن راز و رمز دارد و عاشقان خود را می طلبد تا رمزگشایی کنند. استاد ادبیات و تاریخ شناسی و فیلسوف هم که باشیم بدون عشق و اجازه ورود به وادی قرآن فقط در بستر کلمات و معانی کلمات و جدل فلسفی باقی می مانیم. کشف رمز و راز قرآن را، عاشقان و محبان دریافت می دارند. برای عاشقی باید هم رو به راه بود و هم سربه راه.
هیأت داوران بر سختی موضوعات جشنواره وقوف دارند و اهتمام برپاکنندگان جشنواره را برای عبور از پوسته های بیرونی و ورود به فهم قرآنی از یک سو و استفاده از ظرفیت هنر را برای رمزگشایی قرآن و تشویق هنرمندان به ویژه جوانان علاقمند به عکاسی را در این بستر جدید، تحسین برانگیز می دانند.
علاقمندان به حضور در بخش عکاسی این جشنواره تعداد 374 عکس و 47 مجموعه عکس  به جشنواره ارسال داشته اند که در مرحله اول تعداد 120 عکس به داوری نهایی راه یافت و از میان این تعداد نهایتاً تعداد 37 قطعه عکس و یک مجموعه به نقد و بررسی رو در رو و میدانی داوران راه یافت و در نتیجه عکس های برگزیده انتخاب شد.
هیأت داوران اعتقاد دارند که چنین موضوعات باید نشانه شناسی و رمزگشایی شوند. باید از تک عکس خارج شوند و در مسیر مجموعه عکس ارائه گردند همچنین معتقدند و درخواست می نمایند در بخش عکاسی که امروزه رسانه ای بدون جانشین است، چندین پیش زمینه ورود به عکاسی مفهومی و اعتقادی تمرین شود و به مسابقه درآید تا آینده مطلوب تری فراراه مباحثی چنین شریف در عکاسی باشد.
در خاتمه از مدیرعامل محترم انجمن سینمای جوانان و همکاران فرهیخته ایشان در انجمن سینمای جوانان ایران و برگزارکنندگان این جشنواره در استان خراسان رضوی بپاس تلاش های بی وقفه در تولید اندیشه هنری به ویژه در جوانان مراتب قدردانی خود را اعلام می دارند. از شرکت کنندگان محترم در این جشنواره نیز تشکر و قدردانی می نماید و آن عزیزان را به اهتمام در آموختن و اجرا یعنی آگاهی و دانایی تشویق می نماید.
هیئت داوران: فاطمه تعمیدی، علی قلمسیاه، سید عباس میرهاشمی


آرای هیئت داوران بخش فیلم جشنواره ملی تسنیم
1-    در بخش تحقیق
دیپلم افتخار به پرویز رستمی برای فیلم مستند همسایگان آسمان از سرو آباد
تندیس جشنواره و مبلغ  پنج میلیون ریال اهدا شد به علیرضا دهقان برای فیلم مستند نخل درخت زندگی از یزد
2-    در بخش فیلمنامه
دیپلم افتخار اهدا شد به افشین عامریان برای فیلم داستانی یک فنجان قهوه داغ از کرج
تندیس جشنواره و مبلغ پنج میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به علی خسروی برای  فیلم داستانی چراغ روشن از تهران
3-    در بخش بهترین فیلم داستانی
دیپلم افتخارمشترکاً اهدا شد به سید مجتبی حسینی برای  فیلم مثل هیچکس از تهران و یاسر طالبی برای فیلم  باد و برگ از ساری
تندیس جشنواره و مبلغ  دوازده میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا شد به مجتبی حیدری برای فیلم حال حافظ خوب است از زنجان
4- در بخش بهترین فیلم پویانمایی
دیپلم افتخار مشترکاً اهدا شد به امیر طوسی برای فیلم روزی حلال از سمنان و حامد کاتبی برای فیلم یادگار بهشت از مشهد
تندیس جشنواره و مبلغ  دوازده میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا شد به علی حسین عباس زاده برای فیلم بوی خوش مدینه از اردبیل
5- در بخش بهترین فیلم مستند
دیپلم افتخار مشترکاً اهدا شد به ستار چمنی گل برای فیلم سالکان از سنندج و پرویز رستمی برای فیلم همسایگان آسمان از سرو آباد
تندیس جشنواره و مبلغ دوازده میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا شد به محمد آفتابی برای فیلم آن کتاب از قم
6- در بخش بهترین فیلم تجربی
دیپلم افتخار مشترکاً اهدا شد به فاطمه دست مرد برای فیلم سکوت برکه ها از تهران و محمد حسین صفری رودبار  برای فیلم هدیه از تهران
تندیس جشنواره و مبلغ  دوازده میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به مسعود برخورداری برای فیلم فراتر از هرمنوتیک از اصفهان
 7- در بخش بهترین مجری طرح یا تهیه کننده
تندیس جشنواره و مبلغ   ده میلیون ریال اهدا شد به انجمن سینمای جوان دفتر اردبیل
8- در بخش بهترین فیلم
تندیس جشنواره و مبلغ بیست میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا شد به ستار چمنی گل برای فیلم مستند سالکان از سنندج
۹- در بخش 110 ثانیه ای 
دیپلم افتخار اهدا شد به سیدرضا صافی برای فیلم تجربی منظر از بوشهر
تندیس جشنواره و مبلغ پنج میلیون ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا شد به محمد صادقی برای فیلم داستانی هر آینه از مشهد

بخش فیلمنامه


1-      لوح تقدیر اهدا شد به نادر ساعی ور  برای فیلمنامه دلشوره از تبریز
2-       لوح تقدیر و مبلغ سه میلیون ریال به عنوان نفر سوم اهدا شد به ملیحه عزیزی مفرد برای فیلمنامه چادر مهتاب از اراک
3-       دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون ریال به عنوان نفر دوم اهدا شد به محمد براتی برای فیلمنامه گاهی برای دل از بیرجند
4-       تندیس جشنواره و مبلغ  شش میلیون ریال به عنوان نفر اول اهدا شد به شهرام ابراهیمی برای فیلمنامه چل قرآن از شهرکرد


 بخش ویژه ( اقتباس ادبی از متون کهن و معاصر )


1-      تندیس جشنواره و مبلغ هفت میلیون ریال به همراه حمایت از تولید طبق ضوابط اعلام شده اهدا شد به امید علیزاده برای فیلمنامه مرگ بر بیکاری از تهران
2-      لوح تقدیر  اهدا شد به امیرمسعود سهیلی  برای فیلمنامه با خشونت هرگز از مشهد


 بخش عکس


لوح تقدیر اهدا شد به محمد حمیدی از ارومیه
لوح تقدیر اهدا شد به آنیتا حسنعلی زاده برای عکس آموزش نماز از قوچان
لوح تقدیر  و مبلغ سه میلیون ریال به عنوان نفر سوم  اهدا شد به محمد وروانی فراهانی از اراک
دیپلم افتخار و مبلغ چهارمیلیون ریال به عنوان نفر دوم اهدا شد به حمیدرضا بازرگانی برای عکس خانواده از زنجان
تندیس جشنواره و مبلغ هفت میلیون ریال به عنوان نفر اول اهدا شد به هادی دهقان پور برای عکس صفا از سبزوار

حاشیه ها:
استقبال خوب از جشنواره، حضور سرپرستان دفاتر سراسر کشور انجمن به بهانه برگزاری سمینار سرپرستان دفاتر انجمن در مشهد، اجرای برنامه توسط مجری تلویزیون – عباس طاهریان راد – دکور زیبای مراسم اختتامیه و نظم برگزاری موجب شد تا دومین جشنواره تسنیم با جذابیت به پایان برسد.
در این مراسم تقریبا تمامی مسئولین  سازمان سینمایی کشور حضور داشتند و با حضور در سینما هویزه مشهد و مراسم اختتامیه با هنرمندان از نزدیک دیدار و گفت و گو کردند.
رونمایی از تمبر یادمان جشنواره و سپس نوشتن یادبود روی زمینه آن توسط جواد شمقدری، هاشم میرزاخانی، حمید محمدی و سعید سرابی از ابتکارات جشنواره بود.
در پایان مراسم کلیه معاونین و مدیران کل سازمان سینمایی همراه با ریاست سازمان و مدیرعامل انجمن، مدیران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونین انجمن روی سن حاضر شدند و با دریافت تمبر یادبود جشنواره از دبیر جشنواره عکس یادگاری گرفتند.
دومین جشنواره ملی تسنیم توسط انجمن سینمای جوانان ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی از 22 تا 24 مرداد ماه در مشهد مقدس برگزار شد.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها