جشنواره منطقه‎ای «دنا» به کار خود پایان داد

شب گذشته چهل وهشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان - دنا در یاسوج به کار خود پایان داد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» این جشنواره پس از چهار روز برگزاری در استان کهکیلویه و بویراحمد ساعت 18 بعداز ظهر روز پنچشنبه 22 تیرماه در  سالن سینمای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه با تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی و سپس تیزر جشنواره آغاز شد.
در ابتدا مجری مراسم با خوش آمدگویی به 12 استان شرکت کننده با گویش محلی و بیان ویژگی های این استان مراسم را آغاز کرد.
اولین سخنران این مراسم امین کمالوندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود که ضمن ارائه گزارشی از تعداد آثار رسیده و برنامه های اجرا شده در این جشنوا ره  از ستاد برگزاری جشنواره و کمیته های مختلف اجرایی در استان و تهران تقدیر و تشکر کرد. مدیرکل در بخشی از سخنان خود گفت: با توجه به نگاه ویژه وزیر محترم فرهنگ  و ارشاد اسلامی به استان و 4 سفر به این استان از ابتدای سال و همچنین مساعدت های ویژه ریاست محترم  سازمان امورسینمایی و سمعی و بصری این استان همزمان با برگزاری این جشنواره صاحب دو سالن سینمایی شد و همچین دو گالر ی عکس که همگی این عوامل موجب تقویت زیرساخت های فرهنگی استان شد.
نمایش همزمان  فیلم اکران  ویژه ماه مبارک رمضان در سینماهای تهران در شهرستان یاسوج
مدیرکل در بخشی از سخنان خود گفت: امروز ریاست محترم سازمان قول مساعد دادند که فیلم منتخی که با آغاز ماه مبارک رمضان در تهران به نمایش در آید به طور همزمان در یاسوج نیز اکران شود و همچنین امکانات نمایش ویژه ای به این سالن اختصاص یابد.
بخش بعدی مراسم به تقدیر از یک هنرمند فیلمساز استان محمد مختاری اختصاص داشت. در این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح تقدیر از این هنرمند عرصه فیلم و سینما تقدیر و تشکر کرد.
محمد مختاری نیز برای دقایقی پشت تریبون رفت و ضمن برشماری ویژگی های استان از فعالیت های انجام شدن در استان توسط مدیرکل تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه استاندار استان و نماینده استان در مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداختند و با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره در استان خود با تاکید هنر و هنرمند بر جامعه، خاطر نشان کردند این جشنواره ها می تواند برفرهنگ مردم تاثیر مثبت داشته و برای آینده استان مثمر ثمر باشد. قابل ذکر است متن کامل سخنان این مدیران در روزهای آتی منعکس خواهد شد.
سپس  رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران پشت جایگاه رفت و با تشکر از برگزارکنندگان و همتی که در ساخت سالن ها و نگارخانه اداره کل وجود داشته  با ابرازگلایه از دستگاه های فرهنگی استان از آنها خواست تا برای برگزاری چنین برنامه هایی در استان که موجب رشد و بالندگی جوانان و هنرمندان استان است یکدیگر را بیشتر حمایت کرده و نگذارند که به دلیل مشکلات این تعاملات و برنامه های فرهنگی برگزار نشود.

تخفیف 50% هزینه ثبت نام پذیرفته شدگان در بیست ونمین دوره ثبت نام آزمون فیلمسازی
میرزاخانی در این برنامه دو خبر ویژه برای استان داشت، یکی برگزاری همزمان بیست ونمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در یاسوج و دیگری با توجه به درخواست مدرسین و جوانان استان از برخورداری تخفیف ویژه شرکت در دوره های بلند مدت فیلمسازی پرداخت 50% هزینه ثبت نام قبول شدگان در این دوره ها توسط ستاد مرکزی که این امر موجب تشویق حاضران شد.
جواد شمقدری ریاست سازمان امورسینمایی و سمعی و بصری آخرین سخنران این برنامه بود.
شمقدری نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های انجام شده در جشنواره به ایراد سخنرانی پرداخت که متن کامل این سخنرانی به زودی منتشر خواهد شد.
 
 
اعلام برگزیدگان چهل وهشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان
همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره منطقه ای سینمای جوان بیانیه هیات داوران این جشنواره درسه بخش عکس، فیلمنامه و فیلم توسط نماینده این هیئت ها قرائت شد و برگزیدگان معرفی شدند.
بیانیه هیات داوران بخش فیلم:
در این بخش که جهانگیر الماسی پشت تریبون قرار گرفت گفت، به دلیل طولانی بودن بیانیه متن آن توسط روابط عمومی جشنواره منعکس خواهد شد و وی تنها به نکاتی اشاره  می کند او گفت: ساخت فیلم کوتاه به مراتب سحت تر  از فیلم بلند است و فیلمساز رسالتی مهمتر دارد و نباید تصور کند که فیلم  کوتاه یک بچه فیلم بلند است.
 
متن بیانیه داوران در این بخش به شرح زیر است:
حضور در جشنواره ای که نام بامسمای « دنا » بر تارک آن نشسته است، معنایی جز آن ندارد که عطف نگاه همگان به قله ها باشد.
اگر قله مقصد راه است، درنگ و توقف در دامنه هر چند فریبا و خوش منظر، روا نیست مگر برای افزودن زاد و توشه و انداختن کوله بار از آنچه که مقوم رهروست و یاری گر او برای غلبه بر سختی ها و دشواری های راه.
همانطور که رسیدن به قله، ادبی دارد و آدابی، رسیدن به قله های منبع آفرینش گری، مستلزم بردباری در آموختن و اسمترار در کسب تجربه های نو به نوست.
هیأت انتخاب و داوری بخش فیلم جشنواره منطقه ای سینمای جوان - دنا با ابراز خرسندی از تلاش های خلاقه جمع زیادی از سینماگران و ارج نهادن به سازندگان فیلم های راه یافته به جشنواره، بر این واقعیت معترف است که از رهگذر تحولات فناوری در عرصه فیلمسازی و تجهیز دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران، فاصله و شکاف معنادار بین سینماگران کلان شهرها و سایر نقاط دور از مرکز به چشم نمی خورد، سهل است عمق نگرش فیلمسازان شهرستانی در بعضی از آثار جلوه و نمود قابل تحسینی دارد.
هیأت داوران ضمن پرهیز از تکرار مکررات و بیان توصیه ها و نصایح دلسوزانه فقط بر این پیشنهاد تأکید می نماید که در بزنگاه های برگزاری جشنواره های منطقه ای و یا طراحی و برگزاری کارگاه ها و جلسات مستقل، آنالیز و بررسی نقاط قوت و ضعف فیلم های منتخب مورد توجه قرار گیرد و در ورای مراسم و آیین های تشریفاتی، شهد نکته ها و درس های تازه ای از زبان مربیان و سینماگران فهیم کشور در کام جوانان خوش آتیه و تشنه دانستن، چشانده شود.
در سایه عنایت حق تعالی عزمتان استوار، همتتان پایدار باد!
هیات داوران: سعید رجبی فروتن، جهانگیر الماسی، سعید مترصد، سلیم غفوری و سعید پوراسماعیلی

بیانیه هیات داوران بخش عکس
هیأت داوران تحرکی را که در عکس های این دوره از جشنواره مشاهده می کند، به فال نیک می گیرد. نشانه های این حرکت را در عکس های این دوره می توان شاهد بود. هیأت داوران به شرکت کنندگان در جشنواره پیشنهاد می کند که استفاده از تکنیک تنها به دلیل جذابیت استفاده از تکنیک کمکی به رشد عکاس نمی کند.تکنیک باید در خدمت بیان عکاس باشد.
هرچند منعی برای عکس های تکراری به جشنواره ها شاید وجود نداشته باشد، اما دیدن یک عکس در ده ها جشنوار? کشور سخن از آن دارد که عکاس حرفی تازه برای گفتن ندارد،  و در حال تکرار خود است.
 تقلید از عکس های برنده جشنواره های پیشین هم به همین معناست!
هیأت داوران همچنین پیشنهاد می کند که عکاسان جوان برای درنگ و تعمق بیشتر و تمرکزی که لازمه هنرمند است نسبت به تهی? مجموعه عکس و یا کار به صورت پروژه ای اقدام کنند زیرا از این طریق عکاس چگونگی روایت عکاسانه را یاد می گیرد و همچون سخنرانی که آشنایی به دستور زبان برایش ضرورت است، گرامر بیانی خود را مییابد.
هیات داوران بخش عکس: افشین شاهرودی، اسماعیل عباسی و علیرضا کریمی صارمی

بیانه هیات داوران بخش فیلمنامه
هیات داوران بخش فیلمنامه جشنواره دنا مفتخر است اعلام کند که از میان فیلمنامه کوتاه رسیده، تعداد زیادی فیلمنامه کوتاه را ک از ارزش محتوایی خوبی برخوردار بود، مطالعه کرد. مهم ترین ملاک های ما برای کیفیت فیلمنامه : وجود محتوای متفکرانه و متعهدانه در عین خلاقیت و بیان صحیح سینمایی است ...امیدآفرین و مسرور کننده است وقتی مشاهده می کنیم درپی این نوشته ها، نویسندگانی وجود دارند که سینما را نه صرفا یک سرگرمی و یا یک شغل و یا محملی برای موفقیت و کسب تحسین ، که یک فرصت جدی برای کمک به توسعه و ارتقای فرهنگ میهن اسلامی و وسیله ای برای گشودن گره های فرهنگی و اجتماعی می دانند ... این نگاه با ارزش در لایه های درونی فیلمنامه ها دیده می شد و این حقیقتاً باعث غرور و افتخار است ...آخرین توصیه هیات داوران به صاحبان این استعداد ها و انگیزه ها، تعمق در مفاهیم انسانی و اخلاقی ، اجتماعی و دینی برای غنای بیشتر فیلمنامه ها و نیز ، توصیه به تلاش خستگی ناپذیر و کسب تجربه های بیشتر برای تقویت خلاقیت و استحکام است .... از خداوند سبحان برای تمام هنرمندان جوان کشورمان توفیق و تاًیید الهی را مسئلت داریم.
 
هیات داوران بخش فیلمنامه محمدتقی فهیم. علی درخشی. هادی مقدم دوست
 
آرای هیات داوران بخش فیلم چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان - دنا
 
 
در بخش تحقیق و پژوهش
 از میان 6کاندید :
-  گوچو- ضریح عشق - مانده  مقداری سنگ ُ چند کیلو ساروج -- خواب عجیبی که خودمان برای خودمان دیده ایم - برکت- در سکوت سرد زمستانی
 دیپلم افتخار اهدا می شود به  محمد علی یزدان پرست برای فیلم مستند گوچو از کاشان
دیپلم افتخار اهدا می شود به روح الله داوری برای فیلم مستند ضریح عشق از قم
تندیس جشنواره و مبلغ 7/000/000 ریال اهدا می شود به مرتضی قائد پوری برای فیلم مستند مانده  مقداری سنگ ُ چند کیلو ساروج از بوشهر
 
   در بخش فیلمنامه
  از میان 5 کاندید :
-  فرا تر از هرمنوتیک – فرار - خروج اضطراری - به رنگ چادر مادرم - نقش
دیپلم افتخار اهدا می شود به زهرا کاظمی طامه برای فیلم داستانی به رنگ چادر مادرم از تهران
دیپلم افتخار اهدا می شود به مهدی باقری آزاد برای فیلم داستانی فرار از تهران
تندیس جشنواره و مبلغ  7/000/000 ریال اهدا می شود به مهدی جعفری برای فیلم داستانی خروج اضطراری از یزد
 
در بخش تصویربرداری
از میان 5 کاندید :
- جوخه - عاشقی بود که صبحگاه دیر به مسافرخانه آمده بود – گوچو - پیچ اول جاده - آرزویت را با چشمان بسته ببین
دیپلم افتخار اهدا می شود به مجتبی اسپنانی برای فیلم مستند عاشقی بود که صبحگاه دیر به مسافرخانه آمده بود از اصفهان
تندیس جشنواره و مبلغ  7/000/000 ریال اهدا می شود به محمد رسولی برای فیلم داستانی جوخه از تهران
 
در بخش تدوین
از میان 6 کاندید :
- بدو تا به اول خط برسی - نقطه سر خط – ننو - چند شب – فرار - آب را گل نکنیم
دیپلم افتخار اهدا می شود به فرهاد نجفی و حمید لاچینی برای فیلم داستانی بدو تا به اول خط برسی از قزوین
تندیس جشنواره و مبلغ  7/000/000ریال اهدا می شود به احسان شادمانی و اسماعیل علیزاده برای فیلم مستند ننو از شیراز
 
در بخش صدا
از میان 5 کاندید :
- در سکوت سرد زمستانی - برکت- ننو- بازتاب- تلخ و شیرین
دیپلم افتخار اهدا می شود به عباس ایمانیان برای فیلم مستند برکت از سمنان
تندیس جشنواره و مبلغ  7/000/000 ریال اهدا می شود به مسعود سفلایی برای فیلم مستند در سکوت سرد زمستان از تهران

در بخش بهترین فیلم داستانی

از میان 5 کاندید :
     - فرار- جوخه- عروس جمعه- آپاراتچی- آوای دلتنگی
دیپلم افتخار اهدا می شود به سید امین حسینی اطهر برای فیلم آپاراتچی از قم
دیپلم افتخار اهدا می شود به مصطفی کوچکی برای فیلم از تبار حبیب از قم
تندیس جشنواره و مبلغ  8/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به مهدی باقری آزاد برای فیلم فرار از تهران
 
در بخش بهترین فیلم پویانمایی
از میان 4 کاندید :
- سقوط- آخرین سیب باغبان - ماهی کاغذی- زندگی من
دیپلم افتخار اهدا می شود به علی آقایی برای فیلم آخرین سیب باغبان از تهران
تندیس جشنواره و مبلغ8/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به احمد تیموری برای فیلم سقوط از اصفهان
 
در بخش بهترین فیلم مستند
از میان 5 کاندید :
- آخر شاهنامه - گوچو- ضریح عشق- دختران آقا سید- در سکوت سرد زمستانی
دیپلم افتخار اهدا می شود به محمد علی یزدان پرست برای فیلم گوچو از کاشان
تندیس جشنواره و مبلغ  8/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به محمد شریفی برای فیلم آخر شاهنامه از یاسوج

در بخش بهترین فیلم تجربی
از میان 4 کاندید :
- فراتر از هرمنوتیک - ردپای زندگی- در تاریکی- یک جای خوب
دیپلم افتخار اهدا می شود به مسعود برخورداری برای فیلم فراتر از هرمنوتیک از اصفهان
تندیس جشنواره و مبلغ  8/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به فاطمه دست مرد برای فیلم ردپای زندگی از شهرری
 
در بخش استعداد جوان
در این بخش هیات داوران جایزه اهدا نکرد.
 
در بخش بهترین مجری طرح یا تهیه کننده
از میان 5 کاندید :
- خروج اضطراری- نارنگ- نقش- آب را گل نکنیم- عاشقی بود که صبحگاه دیر به مسافرخانه آمده بود
دیپلم افتخار اهدا می شود به زیبا ارژنگ برای فیلم پویانمایی نقش از تهران
دیپلم افتخار اهدا می شود به داریوش نیکبخت برای فیلم مستند نارنگ از شهرکرد
تندیس جشنواره و مبلغ 6/000/000 ریال اهدا می شود به سلمان ارژن برای فیلم پویانمایی آب را گل نکنیم از تهران
 
در بخش جایزه ویژه هیات داوران
دیپلم افتخار اهدا می شود به مهدی باقری آزاد برای فیلم داستانی فرار از تهران
تندیس جشنواره و مبلغ 20/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به مسعود برخورداری برای فیلم تجربی فراتراز هرمنوتیک از اصفهان
 

بهترین فیلم داستانی در بخش سینمای جوان
در این بخش هیئت داوران جایزه ای اهدا نکرد
 
بهترین فیلم مستند در بخش سینمای جوان
در این بخش 2 اثر حضور داشت
دیپلم افتخار اهدا می شود به محسن رضایی اصل و سید محمد هاشمی برای فیلم کمربندها را ببندیم از شیراز
دیپلم افتخار و مبلغ  3/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به سیدمهدی موسوی برزکی برای فیلم شیخ علی از کاشان

 بهترین فیلم پویانمایی در بخش سینمای جوان
از میان 3 کاندید :
- زیبایی- پله به پله نقطه به نقطه - مجنون تر از کبریت
دیپلم افتخار و مبلغ  3/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به سامان قاید حسینی برای فیلم زیبایی از تنگستان
 
بهترین فیلم تولید شده توسط  دفاتر انجمن
از میان 9 کاندید :
- در تاریکی- عروس جمعه- پارادیزوی من- به تماشا سوگند- چند شب- توقف- بدو تا به اول خط برسی- از خرید شما متشکریم- گلابتون
دیپلم افتخار اهدا می شود به کریم فائقیان برای فیلم مستند به تماشا سوگند از بوشهر
دیپلم افتخار اهدا می شود به مهران خالقی ده آبادی و حامد پاسبان پور برای فیلم تجربی در تاریکی از کاشان
تندیس جشنواره و مبلغ  8/000/000 ریال و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به محمد سلیمی راد برای فیلم داستانی عروس جمعه از یاسوج

بخش فیلمنامه
لوح تقدیر  اهدا می شود به رضا دانش پژوه برای فیلمنامه عالم بها از یاسوج
لوح تقدیر اهدا می شود به مهدی احمدی برای فیلمنامه بادام ها از قم
لوح تقدیر اهدا می شود به  محمدعلی هاشم پور برای فیلمنامه  نامه ای برای او از ساری
لوح تقدیر و مبلغ 4/000/000 ریال به عنوان نفر سوم اهدا می شود به شهین دهقانی برای فیلمنامه غنیمتی برای سلیم از برازجان
دیپلم افتخار و مبلغ 5/000/000 ریال به عنوان نفر دوم اهدا می شود به محسن باقری دستگردی برای فیلمنامه سنگ قبری برای آب از شهرکرد
تندیس جشنواره و مبلغ 6/000/000 ریال به عنوان نفر اول اهدا می شود به طاهره براتی نیا برای فیلمنامه یه طلبه به من pm  بده از قم
بخش ویژه ( اقتباس ادبی از متون کهن و معاصر ):
لوح تقدیر  اهدا می شود به شیرین بدرلو و مصطفی حیدری برای فیلمنامه بلدرچین از اصفهان
 

بخش عکس
لوح تقدیر اهدا می شود به مجتبی ملایی از یاسوج
لوح تقدیر اهدا می شود به حامد پاسبانی پور از کاشان
تندیس جشنواره و مبلغ 2/000/000ریال به عنوان استعداد جوان اهدا می شود به رزاق عبیدی برای عکس قلب کاغذی از بوشهر
لوح تقدیر  و مبلغ 2/000/000ریال به عنوان نفر سوم  اهدا می شود به میثم ملکی قزوینی برای عکس چاه از محمدیه
دیپلم افتخار و مبلغ 3/000/000ریال به عنوان نفر دوم اهدا می شود به غلامرضا احمدزاده از بوشهر
تندیس جشنواره و مبلغ4/000/000 ریال به عنوان نفر اول اهدا می شود به حیدر هدایتی برای عکس پیرامون از بوشهر
 
حاشیه های مراسم اختتامیه  جشنواره منطقه ای سینمای جوان -دنا
قبل از آغاز مراسم اختتامیه دو گالری عکس جشنواره مورد بازید ریاست سازمان امورسینمایی و سمعی و بصری قرار گرفت و همچنین سالن سینما تک اداره کل با ظرفیت 62 صندلی افتتاح شد.
در این افتتاحیه ضمن رونمایی از یادمان تاسیس این سالن گلیپ کوتاهی از صدمین سفر استانی رئیس جمهور که توسط معاونت هنری و سینمایی اداره کل ساخته شده بود به نمایش در آمد.
در این مراسم علاوه بر جواد شمقدری ریاست سازمان امورسینمایی و سمعی و بصری، هاشم میرزاخانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، روح ا.. شمقدری، حسین طلابیگی، علی درخشی، هوشنگ توکلی، جهانگیر الماسی، اسماعیل عباسی، محمد تقی فهیم، علی علایی، سعید پوراسماعیلی، سعید رجبی فروتن،سلیم غفوری، معاونین انجمن سینمای جوانان ایران سعید ربیعی، امیرحسین بیدمشکی پور، مجید اکبرشاهی، مژگان زرگر، سرپرستان دفاتر انجمن در 12 استان و خبرنگاران رسانه استانی و همچنین خبرنگار خبرگزاری ایسنا، ایلنا و سینمای نو حضور داشتند.
تخفیف 50% ثبت نام دوره یکساله انجمن سینمای جوانان ایران ویژه استان از سوی میرزاخانی سبب شد تا مدیرکل نیز 25% از هزینه ثبت نام پذیرفته شدگان را بپذیر.
دکور زیبای اختتامیه موجب تشویق حاضران و رضایت مسئولین بود.
نحوه دعوت از سخنران که به شکل تصویری با نمایش تصاویری از آنها انجام می شد از ویژگی های کارگردانی این برنامه بود.
در این مراسم در مجموع  11 وله و گزارش تصویر پخش شد که گزارش تصویری این جشنواره با تشویق طولانی حاضران روبرو شد.
اهدای تندیس جشنواره منطقه ای سینمای جوان توسط دبیر چشنواره و به دست جواد شمقدری به داوود رشیدی موجب هیجان این هنرمند پیشکسوت و تشویق او برای مدتی طولانی بود.
اجرای موسیقی سنتی در مراسم، نمایش یک فیلم کوتاه  و سپس صرف شام در باغ بهشت یاسوج در کنار آبشار به همراه رقص محلی نیز دنا را خاطره انگیز کرد.
جشنواره منطقه ای سینمای جوان با نام دنا از 19 تا 22 تیر ماه 1391 با حضور استانهای البرز، تهران، قم، سمنان،مازندران،قزوین، فارس، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و یزد توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهکیلویه وبویراحمد  و انجمن سینمای جوانان ایران در یاسوج برگزار شد.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
اخبار مرتبط
  • شمقدری: هنرمند وقتی همراه مردم باشد می‎تواند جاودانه شود

    شمقدری: هنرمند وقتی همراه مردم باشد می‎تواند جاودانه شود

    در آیین پایانی چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان که شب گذشته - 22 تیر -در یاسوج برگزار شد، ریاست سازمان امورسینمایی و سمعی وبصری حضور یافت.
  • چند خبر از جشنواره منطقه‎ای «دنا»

    چند خبر از جشنواره منطقه‎ای «دنا»

    هنرمندان جشنواره منطقه ای سینمای جوان از داوود رشیدی در یاسوج استقبال کردند.
  • برنامه روز دوم جشنواره منطقه‎ای «دنا» اعلام شد

    برنامه روز دوم جشنواره منطقه‎ای «دنا» اعلام شد

    محمدعلی کشاورز بازیگر با سابقه تئاتر ، سینما و تلویزیون در باره تاثیرات برگزاری این جشنواره گفت : هر جشنواره ای با هر موضوعی که برگزار شود به رشد و اعتلای سینما کمک می کند.
  • جشنواره منطقه‏ای «دنا» افتتاح شد

    جشنواره منطقه‏ای «دنا» افتتاح شد

    مراسم افتتاحیه چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان «دنا» برگزار شد. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» شب گذشته جشنواره «دنا» در محل سالن روباز امام رضا(ع) مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی شهرستان یاسوج رسما کار خود را آغاز کرد.
  • پیام هاشم میرزاخانی به جشنواره منطقه‏ای «دنا»

    پیام هاشم میرزاخانی به جشنواره منطقه‏ای «دنا»

    هاشم میرزاخانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران که مسئولیت ریاست شورای سیاست گذاری جشنواره های این انجمن را نیز بر عهده دارد طی پیامی به چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان در آستانه برگزاری این چشنواره با ابراز این نکته که انجمن از سه دهه گذشته با یک حرکت آرام و عمیق آموزش هنرمندان را برعهده داشته است گفت: هویت مستقل فیلم کوتاه را با برگزاری جشنواره های استانی، منطقه ای، ملی و در غایت بین المللی به رخ کشیده ایم.
آخرین خبرها