گزارش روز دوم جشنواره منطقه‌ای «لیان»

یازدهمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان – فصل سه وارد روز سوم شد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، یازدهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان – لیان پس از پشت سرگذاشتن روزی پربرنامه و آموزشی وارد روز سوم شد.
در این روز علاوه بر نمایش 26 فیلم کوتاه در بخش مسابقه، 6 فیلم برگزیده جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران نیز در بخش بین الملل برای علاقه مندان به نمایش در آمد.
اتفاق جالبی که طی برگزاری یازدهمین جشنواره ی منطقه ای انجمن سینمای جوانان ایران – لیان روی داد و شاید بسیار کم نظیر باشد، تشکیل کارگاه های تخصصی خارج از برنامه جشنواره بود.
به دلیل استقبال بسیار خوب علاقه‌مندان از کارگاه های مرتبط با عکاسی و با هماهنگی مسئولان برگزاری جشنواره، دو کارگاه با عنوان مجموعه‌ های عکس و خواندن عکس توسط استاد اسماعیل عباسی در برنامه ی جشنواره گنجانده و برگزار شد. نخستین جلسه‌ این کارگاه همزمان با روز اول جشنواره تشکیل شد و جلسه‌ی بعد در روز دوم.
 کارگاه از فوق ساعت 14:30 الی 18 در محل آتلیه‌ مجموعه‌ی فرهنگی هنری 9 دی شهر بوشهر برگزار شد و عباسی با ارائه‌ی مباحث پایه در مورد خواندن عکس در قالب توصیف، نشانه شناسی، تفسیر، ارزیابی و در نهایت نقد عکس مباحث جالبی را مطرح کرد که بسیار مورد توجه شرکت کنندگان در کارگاه قرار گرفت. فضای صمیمی و تعامل بین حاضرین در جلسه و آقای عباسی ویژگی این دو کارگاه بود.
همچنین روز دوم اردوهای عکاسی در قالب عکاسی در لنگرگاه و اسکله‌ تخلیه و بارگیری اداره بندر از ساعت 8:30 الی 12:30 و عکاسی از خط ساحلی بوشهر از ساعت 15 الی 17:30 با حضور اساتید عکاسی حاضر در جشنواره برگزار شد. ویژگی این دو اردوی عکاسی نیز شکل گیری مباحث تئوریک و گفتگو بین عکاسان و اساتید طی برگزاری اردوها بود. به گونه‌ای که برخی از هنرجویان و علاقه‌مندان به عکاسی پرداخته‌اند و برخی دیگر به همراهی یکی از اساتید به گفتگو و پرسش و پاسخ.
یکی دیگر از کارگاه های این جشنواره نمایش فیلم مستند عکس ناتمام بهمن جلالی با حضور کارگردان فیلم و داوران بخش عکس، عکاسان و علاقه مندان بود که پس از نمایش فیلم، اسعد نقشنبدی به نقدو بررسی فیلم و صحبت پیرامون زنده نام بهمن جلالی پرداخت.
پایان بخش روز دوم جشنواره نیز همچون روز نخست برگزاری جلسه نقد و بررسی فیلم های حاضر در جشنواره توسط طهماسب صلح جو و داریوش غریب زاده بود که پرشورتر و داغ‌تر از روز گذشته تشکیل شد و فیلم سازان و علاقه‌مندان حاضر با شرکت در بحث‌ها و ارائه‌ نظر در مورد فیلم‌ها به نقد و بررسی فیلم‌ها پرداختند.
در پایان جلسه حاضرین علاوه بر رضایت از نحوه‌ی برگزاری این جلسات آن را به نوعی کلاس درس دانستند و موضوعات مطرح شده را علاوه بر نکته نظرات کاربردی در مورد فیلم ها دارای جنبه‌های آموزشی برای حاضران دانستند.
فیلم‌هایی که در جلسه‌ دوم نشست مورد نقد و بررسی قرار گرفتند عبارت بودند از: جنایت و مکافات به کارگردانی کریم لک زاده، روزی روستایی بود به کارگردانی فرامک سلیمانی، آرواد به کارگردانی حسین مظفری، پنجره به کارگردانی محمد حسن محمودی، خانه‌ای روی آب به کارگردانی رویا حیدری، بیتال به کارگردانی سجاد ایمانی، خط زندگی به کارگردانی لیلا فلاحی، پاانسمان به کارگردانی امید عبدالهی، سیاره‌ی غمگین به کارگردانی هاله چهله زاده. لازم به ذکر است که جلسه‌ دوم نسشت نیز همچون جلسه‌ اول بیش از زمان تایین شده در برنامه جشنواره طول کشید و بحث بین منتقد و فیلم‌سازها بعد از خروج از سالن نیز ادامه یافت.
از دیگر اتفاقات این روز واردشدن هاشم میرزاخانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انجمن به همراه قائم مقام اجرایی و معاون آموزشی فرهنگی وی به بوشهر بود. میرزاخانی بلافاصله پس از ورود به مجتمع 9 دی آمد و ضمن بازدید از یادمان جشنواره، گالری عکس؛ سالن نمایش فیلم در جلسه نقد و بررسی فیلم‌ها شرکت کرد و با فیلمسازان و داوران جشنواره و همچنین سرپرستان دفاتر انجمن به گفت و گو پرداخت.
در پایان روز دوم جشنواره میرزاخانی در صداوسیمای مرکز بوشهر حاضر شد و در برنامه شو نشینی(شب نشینی) استان که بخش اول آن گزارش جشنواره لیان است در 25 دقیقه از سینمای جوان و فیلم کوتاه گفت.
روز سوم جشنواره در حالی آغاز شد که کلیه هنرمندان به بازدید از موزه رئیس علی دلواری رفته و سپس در ساحل خلیج فارس مجسمه شنی می سازند.
همچنین جواد شمقدری معاون امورسینمایی و سمعی و بصری نیز وارد بوشهر می شود تا ضمن شرکت در مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان، دیداری با مسئولین استانی داشته باشد.
مراسم اختتامیه ساعت 19 در سینما بهمن بوشهر برگزار خواهد شد. 

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
اخبار مرتبط
آخرین خبرها