وزیر فرهنگ و ارشاد در نماز جمعه سخنرانی کرد

سیدمحمد حسینی در خطبه‌های پیش از نمازجمعه‌ امروز (پنجم شهریور) به ارائه گزارشی از عملکرد وزارتخانه متبوع خود پرداخت.
وی با اشاره به آیاتی از کلام‌الله مجید گفت: امروز ما با انواع دشمنی‌ها مواجه‌ایم و اجماع جهانی علیه ماست. اکنون همه دنیا دست به دست هم داده و به تهدید، تحریم و صدور قطع‌نامه و تعیین مهلت می‌پردازند؛ اما این موارد در ملت‌ ما هیچ تاثیری ندارد و ایمان ما را هم افزایش می‌دهد. امروز مردم ما نه تنها تردیدی در آرمان‌های خود ندارند؛ بلکه در حمایت از کشورهای مختلفی مانند افغانستان و پاکستان هم هیچ تردیدی به خود راه نمی‌دهند؛ چرا که ما بر این باوریم که اگر انسانی از ما کمک بخواهد و ما اجابت نکنیم، مسلمان نخواهیم بود.
او در ادامه با تبریک هفته دولت و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید رجایی،‌ باهنر و تمام دولتمردانی که از ابتدای انقلاب فعالیت داشته‌اند، اظهار کرد: امروز ما در کشور شاهد رشد و پیشرفت در عرصه‌های مختلفی چون علم، فناوری، عمران، ‌مسکن، نظام آموزشی کشور و... هستیم. اکنون اگر به گوشه و کنار کشور سفر کنیم، این پیشرفت‌ها به خوبی مشخص است و در تمام روستاها و نقاط کشور این روزها صدها پروژه در حال افتتاح است که این موارد همه گوشه‌ای از خدمات دولت است و باید هم در این زمینه‌ها کار شود.
حسینی ادامه داد: شاید عده‌ای حتا به آمارهای رسمی این دولت شک داشته باشند؛ چراکه بر این فرض هستند که این دولت دولتی ناکارآمد است. آن‌ها از ابتدای کار دولت دهم سعی کرده‌اند که این ناکارآمدی را اثبات کنند؛ اما به هر حال مردم می‌بینند که چه تلاش‌هایی انجام می‌شود. حتا سال گذشته هم علی‌رغم حوادثی که رخ می‌داد، هیچ خللی به عزم ما وارد نشد و پروژه‌های عمرانی همچنان انجام شدند. امروز هم تهدیدها و جنگ روانی و این‌که عده‌ای می‌خواهند به مردم فشار بیاورند تا آن‌ها هم دولت را تحت فشار قرار دهند، قطعا بی‌اثر خواهد بود و این تهدیدها به فرصتی استثنایی در زمینه خوداتکایی تبدیل خواهد شد و ما به کشوری مستقل و نظامی الهام‌بخش برای دنیا تبدیل خواهیم شد. در چنین شرایطی دیگران هم نمی‌توانند ادعا کنند که در رشد ما تاثیر‌گذار بوده‌اند.
وزیر ارشاد در خطبه‌های پیش از نماز جمعه امروز به تحولات اقتصادی کشور و طرح‌هایی مانند هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره و عنوان کرد: طی این روزها وزیران مختلف به ارائه گزارش کار می‌پردازند تا روحیه مردم عزیز کشور بالا رفته و مردم بدانند که چه پیشرفت‌هایی حاصل شده است. تمام این اقدامات نمونه‌هایی از خدمات صادقانه دولت به مردم است و گویای آن است که ما شیعه علی (ع) هستیم و اعتقاد داریم که فردی که مسئول است، باید این موضوع را در عمل ثابت کند و تنها گفتن زبانی برای اثبات این مورد کفایت نمی‌کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با ذکر احادیثی از پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: در جامعه اسلامی همه مسئولان باید در خدمت مردم باشند و هیچ منتی هم نگذارند. این یک وظیفه است و اگر مسئولی غیر از این عمل کند، باید مورد مؤاخذه قرار گیرد. البته قطعا درک این مساله برای غربی‌ که طرفدار مکتب اومانیسم است و نگاهی حاکی از تنازع بقا و جنگ و خونریزی دارد، هیچ‌گاه قابل درک نخواهد بود.
او در ادامه خدمات عمرانی دولت را مقدمه‌ای دانست که به واسطه آن توجه به امور عرفانی در نزد مردم گسترش پیدا کند.
وی همچنین اظهار کرد: ما در گذشته شاهد مظلومیت فرهنگ بودیم؛ اما اکنون این موضوع در حال جبران است و در کنار اقدامات گذشته، فعالیت‌های جدیدی هم در این زمینه صورت گرفته است.
حسینی با اشاره به نمایشگاه قرآن و بخش‌های مختلف آن، به نمایش فیلم سینمایی ملک سلیمان در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: اکنون این فیلم در نمایشگاه معرفی شده است تا همه اهالی سینما و هنر کشور بدانند که می‌توانند با تکیه به دین، آثاری قابل استفاده در سطح بین‌المللی برجای گذارند.
او همچنین به برپایی مجدد جشنواره فیلم دفاع مقدس پس از وقفه‌ای چندساله اشاره و عنوان کرد: این جشنواره به طور همزمان در تهران و هشت استان کشور برگزار می‌شود و در خارج از کشور هم در پنج کشور به صورت همزمان برگزار می‌شود تا ظرفیت پایان‌ناپذیر دفاع مقدس در سطح بین‌المللی هم مورد استفاده قرار گیرد و مردم دنیا با روحیه فداکاری، گذشت، ایثار و شجاعت مردم ما آشنا شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم همچنین به دیداری که هفته گذشته با مقام معظم رهبری داشته، اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار تاکید داشتند که در زمینه شعر و ادب، انجمن‌های ویژه‌ای راه‌اندازی شود. همایش شاعران ایران و جهان که چندی پیش برگزار شده، هم در همین راستا ارزیابی می‌شود و در کل، ما نسبت به این موارد توجه ویژه‌ای داریم.
حسینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات زیربنایی دولت دهم در زمینه فرهنگ پرداخت و گفت: تدوین نظام جامع رسانه‌یی و مقرراتی مثل آیین‌نامه‌ی ضوابط چاپ و نشر کتاب و همچنین شورای عالی سینما همه زمینه‌ای برای یک جهش و دگرگونی اساسی در زمینه فرهنگ فراهم می‌کنند. از سوی دیگر ما بحث فعال‌سازی شورای فرهنگ و موسسات فرهنگی مردمی را داریم؛ چرا که مردم تا حدی در جریان فتنه احساس خطر کردند.
وزیر ارشاد در پایان صحبت‌های خود بار دیگر مسئولیت‌های واگذارشده بر دوش دولتمردان را به مثابه یک امانت برشمرد و گفت: با توجه به پیمانی که با امام راحل بسته و متابعتی که با مقام معظم رهبری داریم، وظیفه خود می‌دانیم که امانتدار این مسئولیت‌ها باشیم. 

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها