گو یون (سمت چپ) هنگام کارگردانی فیلم

مستند آماده شدن چین برای المپیک عرضه می‌شود

مستندی درباره آماده سازی هفت ساله چین برای برگزاری المپیک پکن قرار است پنجاه روز مانده به افتتاحیه المپیک به نمایش درآید.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه»  وب‌سایت رسمی بازی‌های الکپیک ۲۰۰۸ پکن اعلام کرد این فیلم به کارگردانی گو یون نخستین اثری است که نشان می‌دهد چینی‌ها چگونه طی هفت سال گذشته مقدمات لازم را برای برگزاری بازی‌های المپیک فراهم می‌آورند.
تهیه کننده این مستند با عنوان رویاباف‌ها... پکن ۲۰۰۸ استودیو مرکزی فیلم‌های خبری و مستند چین است که با نظارت اداره ارتباطات و رسانه‌های کمیته برگزار کننده المپیک این فیلم را تولید کرده است.
این فیلم قرار است همچنین در روز افتتاحیه جشنواره فیلم شانگهای و در ششمین جشنواره فرهنگی المپیک در پکن روی پرده برود.
رویاباف‌ها... پکن ۲۰۰۸ از دل ۲۰۰هزار فوت فیلم گرفته شده تدوین شده است و فیلمبرداری آن از ماه جولای ۲۰۰۱ و کمی پس از انتخاب پکن به عنوان میزان المپیک ۲۰۰۸ آغاز شد.
طراحی، ارزیابی و ساخت ورزشگاه اصلی بازی‌ها که «آشیانه پرنده» لقب گرفته است، در مستند خانم یون به تصویر کشیده شده است.
یک گروه بزرگ به عنوان عوامل همکار از جمله ۱۰ فیلمبردار در ساخت رویاباف‌ها... پکن ۲۰۰۸ همکاری داشته‌اند.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها