

گوینت پالترو، بازیگر برنده جایزه اسکار در یک فیلم تبلیغاتی بازی کرد که قرار است در شصت و یکمین جشنواره فیلم کن به نمایش درآید.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» وی که فیلم مرد آهنی را روی پرده سینماهای جهان دارد، هفته گذشته در ایتالیا مقابل دوربین دنیس هاپر، بازیگر و کارگردان مشهور آمریکایی رفت.
پالترو که برای نمایش مرد آهنی به ایتالیا سفر کرده بود، از طرف کمپانی مشهور «تاد» دعوت به کار شد و در این فیلم چهار دقیقهای بازی کرد.
پالترو و هاپر، هر دو از دوستان صمیمی ایگو دلاواله، رئیس «تاد» هستند و به همین دلیل ساخت فیلم به سرعت در شهر رم انجام شد.
نکته جالب آن است که مسئولان جشنواره کن موافقت کردهاند این فیلم تبلیغاتی را پیش از نمایش آن روی ویسایت کمپانی در جشنواره کن روی پرده بفرستند.
پالترو در سال ۱۹۹۹ برای بازی در فیلم شکسپیر عاشق جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد.
فیلم مرد آهنی با بازی او و رابرت داونی جونیور طی ده روز نخست نمایش خود در حدود ۴۰ کشور حدود ۳۵۰ میلیون دلار فروخته است.
دنیس هاپر هم که دو بار در سالهای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۷ نامزد دریافت جایزه اسکار شده است، فیلم جریانساز ایزی رایدر را را در سال ۱۹۶۹ ساخت و به عنوان بازیگر در حدود ۲۰۰ فیلم و سریال تلویزیونی ایفای نقش کرده است.
یک دیدگاه بگذارید