عضو کمیسیون فرهنگی: بودجه‌ بخش فرهنگ به هیچ‌وجه کفاف نمی‌دهد

غلامرضا میرزایی با تاکید بر رفع مظلومیت از بخش فرهنگ کشور، گفت: در سال‌های گذشته بودجه‌ی بخش فرهنگ معمولا بین دو تا سه درصد از بودجه‌ کل کشور را به خود اختصاص داده، در حالی که این یک بی‌انصافی محرز و جدی در حق مجموعه‌ی فرهنگی قلمداد می‌شود.
نماینده‌ مردم بروجن درخانه‌ ملت، با بیان این که بودجه‌ی بخش فرهنگی به هیچ‌وجه کفاف این بخش را نمی‌دهد، گفت: با وجود گستردگی مجموعه‌های فرهنگی و سازمان‌های بزرگی مثل صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تربیت بدنی و بخش گردشگری و فرهنگی و مجموعه‌هایی که صرفا کار فرهنگی انجام می‌دهند و جزو سازمان‌های بزرگ هم محسوب نمی‌شوند، همه این‌ها تنها سه درصد کل بودجه‌ی کشور را در اختیار دارند که این مقدار نمی‌تواند به هیچ‌وجه جوابگوی نیازهای فرهنگی جامعه باشد.
این نماینده‌ مجلس، با اشاره به پیگیری‌های مختلف در این رابطه و گفت‌وگوهای کمیسیون فرهنگی مجلس با رییس جمهور و حتی برگزاری جلسه‌ای با مقام معظم رهبری در این رابطه، گفت: اخیرا مقام معظم رهبری در دیدار با مسوولان نظام به طور آشکار، روشن و واضح تاکید کردند که باید این قضیه اصلاح شود.
میرزایی تصریح کرد: با توجه به این عنایت رهبر معظم انقلاب و نیاز شدید جامعه به این بخش، انتظار می‌رود این قضیه بازخورد روشن و آشکاری داشته باشد یعنی، در زمان بررسی بودجه باید تغییر جدی در بودجه‌ این بخش صورت گیرد.
عضو جریان مستقل اصولگرایی در ادامه به جلسات هفته‌های گذشته‌ کمیسیون فرهنگی مجلس تحت عنوان بررسی مظلومیت فرهنگی با حضور مسئولان ذیربط و از جمله رییس مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: دکتر حدادعادل نیز تاکید داشت که در بررسی بودجه 87 اگر باز هم کم توجهی به این بخش مشاهده شد، باید به طور جدی این مشکل حل شود.
به گفته‌ میرزایی، صحبت برخی از دوستان نماینده این است که اگر در بودجه‌های فرهنگی با عنایتی که مقام معظم رهبری داشتند، شاهد تغییر بودجه بخش فرهنگی و به طور مشخص فراهم شدن شرایط مساعد برای بخش‌های فرهنگی و برای جذب بودجه بودیم که هیچ، در غیر این صورت اگر بودجه همانند بودجه‌های قبل، دو تا سه درصد بوده و یا تنها یک تغییر جزیی داشته باشد، در جلسات کمیسیون فرهنگی دیگر شرکت نکنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، مظلومیت بخش فرهنگی را منوط به بخش بودجه ندانست و افزود: انقلاب و نظام ما انقلابی فرهنگی بود، ولی متاسفانه رویکردهای‌مان اقتصادی و سیاسی است. اگر جامعه پیشرفت فرهنگی داشته باشد، می‌توان مشکلات اقتصادی و سیاسی را هم حل کرد.
وی با تاکید بر این‌که نگاه‌هایمان، نگاه فرهنگی نیست، گفت: متاسفانه به فرهنگ نیز اقتصادی و سیاسی نگاه می‌کنیم و این بزرگ‌ترین مشکل است.
نماینده‌ مردم بروجن معتقد است: رویکردهای ما باید از برنامه‌هایمان از جمله برنامه‌ چهارم شروع شود. متاسفانه رویکرد برنامه چهارم در بخش فرهنگ بسیار انحرافی بود. در واقع نگاه ضعیف‌مان به فرهنگ از همان بحث برنامه شروع می‌شود، در حالی که رویکرد برنامه‌ چهارم اصلا رویکرد فرهنگی نبود. مجلس هفتم نیز در شرایطی این برنامه را بررسی کرد که تنها می‌توانست ایرادات شورای نگهبان را برطرف کند.
این نماینده‌ مجلس، با بیان این‌که در برنامه‌ی چهارم فرهنگ لحاظ نشده بود، افزود: اگر در برنامه‌های بعدی این قضیه حل نشود، عمدتا آسیب جدی را در این بخش خواهیم دید.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها