معاون امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت ارشاد گفت: سینمای کشور به دلیل جایگاه بنیادین در عرصه فرهنگ سازی و تعلیم و تربیت به نحوی امتدادی از آموزش و پروش کشور است و این امتداد باید به شکل نمادین واقعی و دقیق توصیف تعبیر و معین شود.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جعفری جلوه در مراسم امضا تفاهم نامه معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد با وزارت آموزش و پرورش افزود: تعامل فیمابین ارکان فرهنگ ساز و فعالان اصلی در عرصه فرهنگی کشور در حالی در حال تکوین و شکلگیری است که بهار امسال را با بیانات مهم، ظریف و دقیق مقام معظم رهبری در خصوص اتحاد ملی و انسجام اسلامی آغاز کردهایم و این نشست گواه و وجهی از آن اتحاد و تعامل مورد نظر است که انشاءالله بتواند به نتایج متنوع و متعدد عملی که مفروض است بیانجامد.
معاون امور سینمایی و سمعی و بصری با اشاره به مقدمات انجام این تفاهمنامه که از اواسط سال 8۵ آغاز شده است خاطرنشان کرد: سینما به تعبیری آن پیکان پیشاهنگ در عرصه هنر کشور است و از آنجا که ممزوج همه هنرها و موثر بر آنها است هر تحولی در سینما در همه عرصه های دیگر هنری نیز بازتاب خواهد داشت.
وی تاکید کرد: تفاهمات بین بخشی که موجب تسری یک استراتژی واحد به همه اجزاست از اصلی ترین اموری است که امروز میبایست به آن همت بگماریم. همین تعامل فیمابین با رکن رکین آموزش و پرورش و در واقع نهاد اصلی تعلیم و تربیت در کشورمان که جریان عظیمی از فرهنگ سازی و پرورش نیروی انسانی را عهده دار است تعاملی کلیدی و بنیادین است.
جعفری جلوه خاطرنشان کرد: اگر دستگاههای مور و نافذ در آنجایی که باید بیشتر و بهتر همدیگر را بیابند و به تعبیری همدل و همراه هم باشند و طرح واحدی را رقم زده و مقصد واحدی را رصد کنند و برنامه مشترکی را به عمل بکشانند قطعا کشور از یک فرصت کم نظیر بهره مند خواهد شد.
معاون امور سینمایی با اشاره به جایگاه بخش فرهنگ به عنوان مادر سایر بخشها گفت: همه عرصهها در فعالیتهای مورد نظرشان مبنی بر فرهنگ شکل یافته و فعالیتهای پیش برنده فرهنگی هستند.
وی افزود: تحقق وجوه فرهنگی، هنری و علمی و تکوین لازم در شخصیت نیروی انسانی در همه عرصهها من جمله در سینما در گرو گسترش آموزش و ارتقای عملکرد فضاهای فرهنگی و آموزشی است.
جعفریجلوه به حداکثر رساندن تفاهمات بین بخشی مجموعه دستگاههای متنوع و متعدد و فعال در بخشهای فرهنگی کشور را گامی اساسی برای توسعه همه جانبه دانست.
وی در پایان سخنانش گفت: ما خود را بخشی از آموزش و پرورش میدانیم و گمان داریم عزیزان ما در آموزش و پرورش هم به فعالیت جایگاه سینما آنگونه که بایسته و شایسته است مینگرند و مسلما آموزش و پرورش نقش مهمی در بالندگی سینمای ملی خواهد داشت.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم در ابتدای سخنانش با اشاره به اهمیت نهادهای دیگر آموزشی و تربیتی در کنار کلاسها و کتابهای درسی افزود: شکل گیری شخصیت نسل جوان تنها محصول کارکرد دستگاه آموزش و پرورش نیست بلکه تمام مولفه ها و دستگاههای فرهنگی به شکل مستقیم و غیرمستقیم در این باره نقش دارند و به همین دلیل اگر این مراکز و دستگاهها همسویی و تعامل بیشتری داشته باشند محصول کار مطلوب تر خواهد بود.
نوید ادهم تصریح کرد: از این منظر امید میرود این نشست و توافق نامه موثر و اثربخش باشد و این تفاهم و نشست مشترک در سالی انجام میشود که یکی از تجلیات آن باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری ایجاد چنین همکاری و تفاهماتی است که به هم افزایی فعالیت موثر دستگاههای اجرایی کشور خواهد انجامید و امیدواریم نتیجه این تفاهم نامه با فعالیت موثر کمیتههای اجرایی و برنامهریزیهای دقیق و اهتمام جدی زمینه را در جهت بالندگی فرهنگی کشور فراهم کند.
تقویت همکاریهای متقابل فرهنگی و ایجاد زمینه های لازم برای بهره مندی متقابل از امکانات مادی و معنوی طرفین و اجرای طرح های مشترک آموزشی و پژوهشی و استفاده از ظرفیتهای بلا استفاده فضاهای نمایشی در اختیار آموزش و پرورش و ایجاد بستر و زمینههای لازم به منظور فهم دقیق از فیلم و سینما در آموزش و پرورش و توجه سینما و اهالی آن نسبت به مسئولیت های آموزشی و تربیتی از مفاد این تفاهم نامه است.
در این تفاهم نامه مهدی حقیقی مسئول دبیرخانه تفاهمات بین بخشی سینمای ایران از سوی معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری و آقای احمد جولایی مدیر کل دفتر تامین رسانههای آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش به عنوان مسئولین کار گروه اجرایی این تفاهمنامه معرفی شدند.
یک دیدگاه بگذارید