دبیر دومین سوگواره لحظههای عاشورایی از حضور ابراهیم حاتمیکیا، سيدرضا ميركريمی و سيدعباس مير هاشمی در هیات داوران این سوگواره خبر داد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از ستاد خبری سوگواره لحظههای عاشورایی، مسعود زارعیان، دبیر دومین سوگواره لحظههای عاشورایی اظهار داشت: دقت و لطافت هنر از یک سو و جلوههای بیشماری از عشق، دلدادگی، محبت، ادب، جوانمردی، ایثار که در حماسه کربلا متجلی است از سوی دیگر، سوژههای بیشماری را دست مایه هنرمندان عرصههای مختلف قرار داده و این تفکر ماندگار را در طول تاریخ با جلوههایی از هنر انسانی و متعهد عجین کرده است.
مدیرگروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری سوگواره لحظههای عاشورايی تصريح كرد: در این راستا با حوزههای هنری سراسر کشور و مجامع عکاسی فعال در شهرهای مختلف رایزنی شده و از سایت های تخصصی عکس نیز جهت اطلاع رسانی دعوت به عمل آمده است.
وی افزود: همچنین مصاحبه، گفت و گوهای تحلیلی با صاحب نظران سینما و رسانه و برگزاری اردوهای عکاسی و کارگاه های آموزشی، نمايش فيلم و برپايي نمايشگاه عكس از دیگر برنامههای جنبی سوگواره به شمار میرود.
دبیر دومین سوگواره لحظههای عاشورایی ابراز داشت: سیدعباس میرهاشمی، محمود عبدالحسینی، فرامرز عامل بردبار، حمیدرضا گیلانی فر و سیدمجتبی خاتمی اعضای هیات داوران بخش عکس این سوگواره هستند.
وی ادامه داد: همچنین ابراهیم حاتمی کیا، سیدرضا میرکریمی، مهدی عسگرپور، فریدون فرهودی، فرهاد توحیدی و حسین ترابی به ترتیب داوری بخش های فیلم و فیلمنامه این سوگواره را برعهده دارند.
زارعیان با اشاره به دریافت بیش از هزار اثر در نخستین دوره سوگواره، بيان داشت: در این دوره نیز تاکنون بیش از دو هزار اثر به دبیرخانه ارسال شده است.
دبیر دومین سوگواره لحظه های عاشورایی خاطرنشان کرد: اختتامیه این سوگواره، همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) در اواخر اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
گفتنی است دومین سوگواره لحظههای عاشورایی در بخشهای فیلم، عکس و فیلمنامه با موضوعات «نگاه مردم به عاشورا و حماسه حسینی»، «عزاداری سنتی و عزاداری امروزی» و «روحانیت و نهضت امام حسین(ع)» از سوی گروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا پنجم اردیبهشت روی لوح فشرده به نشانی مشهد، خيابان سنايي، میدان صاحبالزمان(عج)، مرکز فرهنگی تبلیغی شهید هاشمینژاد، گروه مبلغان هنرمند دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی ارسال کنند.
گفتنی است دسترسی به فرم مقررات شرکت در سوگواره اینجا امکان پذیر است.
-
کارگاه تخصصی فیلمنامهنویسی در حاشیه لحظههای عاشورایی
مدیرگروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: کارگاه تخصصی فیلمنامه نویسی ویژه مبلغان هنرمند 30 و 31فروردین در مشهد برگزار میشود. -
لحظههایعاشورایی حرکتی بالنده در فضای فرهنگی کشور
عضو هیات داوران سوگواره لحظههای عاشورایی این برنامه را حرکتی بالنده در فضای فرهنگی هنری کشور دانست و گفت: ادامه اینگونه برنامه ها میتواند در تغییر فضای سینمایی و ارتقا سواد بصری جامعه موثر باشد. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از ستاد خبری سوگواره لحظههای عاشورایی، محمود عبدالحسینی رییس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران گفت: هر حرکتی در جهت ارتقا سواد بصری جامعه قابل حمایت، تشویق و تقدیر است. -
سینمای عاشورا باید چگونه حسین شدن را به تصویر بکشد
پرویز شیخ طادی با تاکید براینکه هنرمندان باید با اهداف الهی و بومی پیش روند گفت: متاسفانه در اغلب موارد فضای عاشورا را فضای افسرده و تراژدی صرف معرفی میکنیم در حالی که اگر پویایی عاشورا و پتانسیلی که در آن وجود دارد را ملاک قرار دهیم بسیار اثربخش خواهد بود. -
فرخندهکیش: مفاهیم عاشورایی نمود بارز سینمای دینی است
فرید فرخنده کیش، مدرس و پژوهشگر سینما گفت: قلت آثار فاخر مذهبی در سینما و عدم فرهنگسازی در این زمینه، موجب افت سلیقه مخاطبان در حد نمودهای کلیشهای شده است. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از ستاد خبری سوگواره لحظههای عاشورایی، وی در خصوص برگزاری سوگواره سراسری لحظههای عاشورایی اظهار داشت: ظرف چند سال گذشته با حضور جشنوارههای تخصصی سینمای دینی و به ویژه جشنواره رویش، این نگاه در سینما تقویت شده اما کافی نیست. -
رامین: هنرمندان از سوژههای بکر منابع اسلامی غفلت نکنند
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آنچه در روز عاشورا و یا تحت تاثیر آن در هر روزگاری اتفاق میافتد حقیقتا سوژههایی پایان ناپذیر برای هنرمندان و فیلمسازان و اهالی رسانه به شمار میرود. به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از ستاد خبری سوگواره لحظههای عاشورایی، محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: امر و نهی، تذکر و توجه، توصیف و تعریف، نقل حوادث و روایت داستانی از جمله راهکارهایی است که علمای تربیتی در امر آموزش و پرورش برای تربیت و شکوفایی استعدادهای درونی انسانها مطرح کردهاند.
یک دیدگاه بگذارید