پیام «ناصر باکیده» به جشنواره فیلم کوتاه تهران

ناصر باکیده در پیامی به جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران عنوان کرد: بر این باوریم که در پرتو شعاع فروزان انقلاب اسلامی گام در مسیرهای نوین گذاشته‌ایم و حرکت به سمت افق‌های تازه و چشم‌اندازهای نو آغاز شده است. 
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، متن کامل پیام باکیده مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به این شرح است:
در ایام پربرکت میلاد خجسته حضرت ثامن الحجج (ع) و در سی امین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در سالی که به شکوفایی و نوآوری مزین شده است ضیافت بزرگ جشن فیلمسازان و سینماگران جوان کشور را بر پا می‌کنیم. رویدادی خجسته و میمون که نقطه عطف یکسال تلاش، پشتکار و خلاقیت مدام است و بار دیگر، نگاهها به جریان نوین سینمایی ایران، به کاروان فیلمسازان نوآور، خلاق و پژوهنده معطوف می‌شود و در این فرصت مغتنم، گوشه‌هایی از ظرفیت‌های گسترده و بی شمار جوانان فیلمساز و فیلمسازان جوان متجلی می‌شود.
براین باوریم که در پرتو شعاع فروزان انقلاب اسلامی گام در مسیرهای نوین گذاشته ایم و حرکت به سمت افق های تازه و چشم اندازهای نو آغاز شده است. جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران جلوه گاه نوآوری، شکوفایی، شگفتی و زیبایی و این آغاز شگرف است.
فیلم کوتاه فرصت بی بدیل تبلور قابلیت‌های نوآوری و شکوفایی در مسیر سینمای ملی است و جشنواره فیلم کوتاه تهران بستر مناسب و موثر تبادل تجربه و اندیشه، چرخش استعدادها و نخبگان و تعامل دلپذیر و امید بخش نقاشان رنگین کمان آسمان زیبایی و معانی و آینده سازان سینمای ملی و مترقی.
از همین رو است که رسالت نسل جدید فیلمسازی سنگین تر، حساس تر و دشوارتر می‌شود. نسلی که می‌بایست با نگاه عمیق فرهنگی، با نشانی های جدید، حرکت به سمت و سوی یک سینمایی فاخر، ارزشمند و قدرتمند را بیا آغازد و در این مسیر چند نکته ضروری است.
با پشتوانه‌های پژوهشی و مطالعاتی، کشف مسیرهای جدید و خلق تجربه‌های نو امکان پذیر است و صرفا به توانمندیهای تکنیکی و ابزاری بسنده نکنیم.
- سینمای جوان را فضایی برای ارضای وسوسه های فیلمسازی تلقی نکنیم.
- با دوری گرفتن از هیاهوها و حواشی کاذب سینما و با مطالعه، تجربه و تعمق بیشتر در فرهنگ ایرانی و اسلامی و ریشه ها و اصالت ها به سراغ ساخت آثار برویم.
- رصد کنیم تا پاره فرهنگ‌های بومی و منطقه‌ای، تنوع آئینی، رنگارنگی سنت‌ها و زیبایی و شاعرانگی جغرافیای این کهن سرزمین شگفت در فیلم‌های‌مان تصویر شود.
- بیاموزیم فیلم کوتاه ما نیازمند تفکر، تحقیق، پژوهش، آینده نگری و ارایه کارهای مبنایی و پایه‌ای است که در مسیر جریان سینمای ملی- بین‌المللی خواهد شد.
- نکته مهم‌تر این که با وجود گنجینه های بی‌شمار در لابه لای سطور ادبیات کهن به کشف و بازشناخت این گنجینه‌ها، مضامین اخلاقی، قصص غنی و سرشار در متون و کتب دینی، تاریخی، ادبی و حکمی و معرفت‌های رفتاری، زیستی و آئینی اقوام مختلف پهنای پهناور این سرزمین بپردازیم.
درخشش حق استعدادهای جوان و جسور است و جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران تجلی گاه این درخشیدن است.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
اخبار مرتبط
آخرین خبرها