مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی طی احکام جداگانهای، مسئولان جدید «مرکز» در سه حوزه معاونت آموزش و پژوهش، معاونت فرهنگی و مدیریت تولید را منصوب کرد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» اکبر حُر، حسین خورشیدی و محمدجواد لسانی مسئولان جدید مرکز هستند که با حکم شفیع آقامحمدیان مدیرعامل مرکز، به سمت سرپرستی معاونت آموزش و پژوهش، مشاور فرهنگی و مدیریت تولید «مرکز» منصوب و مشغول به کار شدند.
آقامحمدیان در احکام خود خطاب به مسئولان جدید مرکز، اظهار امیدواری کرده تا با استعانت از درگاه خداوند متعال و تعامل و همکاری با اندیشمندان و هنرمندان مسلمان، بویژه جوانان هنرمند و متعهد و همکاران پرتلاش مرکز، شاهد شکوفایی اهداف خداپسندانه در عرصه سینمای فرهنگی و ارزشمند ایران اسلامی باشیم.
گفتنی است، اکبر حُر فارغالتحصیل رشته فیزیک و دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی است و در پرونده هنری وی، نگارش فیلمنامه و کارگردانی آثاری چون فیلمهای سینمایی: ما ایستادهایم (1363)، عبور از دریا (1368)، شمارش معکوس (1376)، فراسوی شک (1378)، دلاوران و مجموعههای مستند: دههفجر با یاران امام (1360)، تصویر مسلمانان در سینمای غرب (1378) و... به چشم میخورد.
ضمن اینکه وی در گذشته، مسئولیت دفتر طرح و برنامه امور سینمایی بنیاد جانبازان، مدیریت گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما (1360)، عضویت در دفتر طرح و برنامه سیمای عربی اداره برونمرزی صدا و سیما و شورای نمایش فیلمهای سینمایی خانگی ادارهکل نظارت و ارزشیابی را برعهده داشته است.
از جمله مسئولیتهای حسین خورشیدی نیز میتوان به معاونت تحقیق و پژوهش انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس (83-1375)، عضویت در شورای فیلمنامه اداره کل نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (76-1375) و مدیریت مدرسه کارگاهی فیلمنامهنویسی حوزه هنری (86-1382) اشاره کرد.
محمدجواد لسانی هم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده صدا و سیما است و از سال 1373، در مقام تهیهکننده تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز اراک مشغول فعالیت بوده و تا سال 1380، آثار متعددی در قالبهای داستانی، ترکیبی زنده، مستند گزارشی، مستند محض، مستند صنعتی، مستند مشاهیر دینی و فرهنگی و ... را تهیه و کارگردانی کرده که از جمله میتوان به آثاری مانند: مجموعه صادرات غیرنفتی، حدیث مشاهده (بزرگداشت کربلایی کاظم ساروقی)، آقانورالدین، مجموعه معارفی نورِ باهر، مجلههای تصویری دستان و نقش و نظر، مستند آتش نارستان (درباره سلمان ساوجی شاعر عارف ساوهای) و نگارش فیلمنامه «نگین نراق» در شناخت عالم ربانی «ملااحمد نراقی» اشاره کرد.
وی از سال 1380 تاکنون، در گروه اجتماعی شبکه 3 سیما، بهعنوان تهیهکننده تلویزیونی مشغول فعالیت بوده و آثاری نظیر: مجموعه مستند جان سوخته به مناسبت هشتصدمین سال تولد مولانا (1386)، مستند بزرگداشت حکیم عارف «شیخ جعفر مجتهدی»، مجموعه پرتو جاودان در معرفی فیلسوف برجسته «علامه عسگری» و مجموعه پلیسی خوب بد زشت را تهیه و یا کارگردانی کرده است.
محمدجواد لسانی به موازات تولید برنامههای گوناگون تلویزیونی، در شورای طرح و برنامه و تصویب فیلمنامه صدا و سیمای مرکز اراک (طی سالهای 1376 تا 1379)، بسیج سازمان صدا و سیما در تهران (بین سالهای 1382 تا 1385) و در جمع اعضای هیات داوری جشنواره برنامههای تولیدی معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما نیز حضور داشته است.
همچنین وی بهعنوان منتقد فیلم و کارشناس برنامههای تلویزیونی در واحدهای پخش و تامین برنامه «شبکه سه سیما» و نیز روزنامهها و نشریههای کشور از سال 1381 تاکنون، مشغول فعالیت بوده است.
یک دیدگاه بگذارید