در دیدار مدیر شبکه مستند و مستندسازان با استاندار و مسئولان همدان، مهندس نیک بخت آمادگی کامل استانداری را برای حمایت از ساخت آثار مستند در نتیجه انعقاد تفاهمنامه با سازمان صداوسیما اعلام کرد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، پنجشنبه 22 مرداد ماه جمعی از مستندسازان به همت شبکه مستند سیما و با میزبانی استانداری همدان، به استان همدان سفر کردند.
امیر تاجیک مدیر شبکه مستند سیما، محمدمهدی طباطبایی نژاد رییس مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سعید رشتیان رییس هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند،مجید برزگر رییس انجمن فیلم کوتاه ایران و حبیب الله حیدری مدیر انجمن سینمای جوان همدان از جمله مدیرانی هستند که در کنار اهالی هنر حضور دارند. همچنین نشستی با حضور مهندس نیک بخت استاندار همدان نیز برگزار شد.
در این سفر که تا شامگاه جمعه 23 مرداد ادامه داشت، مستندسازانی چون محمدعلی فارسی، محمود یارمحمدلو، فیما امامی، رضا دریانوش، جواد توانا، مهدی گنجی، مرجان ریاحی، مرضیه ریاحی، لقمان خالدی، معین کریم الدین، مریم حق پناه، پژمان مظاهری پور، شهرام درخشان، محسن رمضان زاده، ابوالفضل کریمی اصل، آرش لاهوتی، بابک بهداد، مینا مشهدی، محمد احسانی، الهام عادلی و... حاضر بودند.
شامگاه پنجشنبه نیز نشستی با حضور مهندس محمد ناصر نیک بخت استاندار همدان برگزار شد و وی در سخنانی گفت: امیدوارم حضور و وجود شما عزیزان در استان همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران بزرگ، مقدمه برکات فراوانی باشد. همدان اولین شهر دنیا است. 500 سال پایتخت امپراطوری ایران بزرگ بوده است و شرایطی که در همدان وجود دارد در هیچ کجای کشور بزرگ ما وجود ندارد.
وی افزود: این استان دارای 1800 اثر تاریخی است که در کل همدان پراکنده شده اند. همدان استعداد گردشگری بالایی دارد و باید به عنوان اولین مقصد گردشگری ایران شناخته می شد اما متاسفانه اینگونه نشده است و صرفا در پاره ای موارد جزو مسیر گردشگری به حساب می آید.
نیک بخت با تأکید بر اینکه استعداد گردشگری همدان مغفول مانده است، ادامه داد: به لحاظ آثار تاریخی، موارد طبیعی، آب و هوای مناسب و دسترسی ها و امکاناتی که برای رسیدن به همدان از جمله فرودگاه بین المللی و راه آهن وجود دارد، همدان حائز اهمیت است. ما بزرگ ترین غار آبی دنیا را در استانمان داریم. تنها شهر سفال دنیا نیز به نام لالجین همدان ثبت شده است.
وی خطاب به هنرمندان حاضر در نشست گفت: شما مستندسازان بزرگ کشور هستید و حضور شما برای ما افتخار است. برند همدان نیز می تواند به نام شما کلید بخورد و ثبت شود. اینکه شما بتوانید همدان را آنگونه که هست معرفی کنید یک افتخار برای ما است.
نیک بخت یادآور شد: قصد ما معرفی همدان به دنیا و کشور خودمان است تا بتوانیم با استعدادهایی که در این استاد وجود دارد، همدان به مقصد اول گردشگری کشور و در مرحله بعدی خاورمیانه تبدیل شود.
استاندارد همدان ضمن تشکر از تاجیک مدیر شبکه مستند و سرافراز رییس سازمان صداوسیما تصریح کرد: دکتر سرافراز اقبال خوبی در ارتباط با این هماهنگی و تفاهم نشان دادند که جا دارد از او سپاسگزاری کنم. شما از این رهگذر خدمت جاودانه و بزرگ و شایسته ای را می توانید برای سرزمین خود انجام دهید. من نیز مطمئنم و امید دارم در پایان تلاش شما و کار حرفه ای تان همدان به جایگاه اصلی خود می رسد.
در ادامه تاجیک نیز با اشاره به حضور مستندسازان برجسته و خلاق و مدیران سینمای مستند کشور، این رویکرد استاندارد همدان را با ارزش دانست و گفت: اینکه یکی از استانداران کشور و مجموعه همکاران ایشان تا این حد مصمم هستند چهره واقعی استان و ظرفیت هایش را به مخاطبان داخلی و بین المللی معرفی کنند ارزش بالایی دارد.
وی افزود: این موضوع باعث شد استاندار همدان جلسه ای با ریاست سازمان صدا و سیما داشته باشند و تفاهنامه ای به امضا برسد. قرار است 50 فیلم بلند و 50 فیلم کوتاه ماحصل آشنایی مستندسازان با ظرفیت های استان باشد و ما هم تلاش میکنیم از ظرفیت های رسانه ملی استفاده کنیم تا به قول آقای نیکبخت، استان همدان مقصد گردشگری شود.
نیک بخت نیز در ادامه سخنانش اذعان کرد: من به شما قول میدهم موجبات رضایتمندی شما را فراهم کنم. به ویژه که میدانم هنرمندان روح ظریفی دارند و ما از اینکه کمترین تکدر خاطری برای شما ایجاد شود پرهیز می کنیم.
وی در پایان سخنانش متذکر شد: ایران یک قاره است اما به اندازه یک قاره به آن پرداخته نشده است. حضور شما را به فال نیک می گیرم و خواهشم این است که با دید وطن پرستی به کار نگاه کنید. به گونه ای باشد که در پایان کار سربلند باشید و آقای سرافراز هم سرافراز باشد.
در بخش دیگری از این نشست، سروش مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان ضمن خیرمقدم به حاضران در سخنانی گفت: از اینکه دعوت استان همدان را پذیرفتید و در این استان حضور دارید ممنونیم. امیدواریم با خاطره خوب استان را ترک کنید.
مدیرکل میراث فرهنگی همدان با اشاره به جلسه مشترک استاندارد همدان، رییس رسانه ملی و مدیر شبکه مستند، ادامه داد: در تفاهمنامه ای که بین طرفین مبنی بر همکاری دوطرفه منعقد شد، بنا شد شبکه مستند در راستای تبلیغ جاذبه های گردشگری استان همدان تولیدات از 30 ثانیه و 1دقیقه تا 60 و 90 دقیقه تولید کند.
سروش تأکید کرد: در همان جلسه مهندس نیک بخت نسبت به دیدار با مستندسازان ابراز تمایل کردند و دکتر سرافراز نیز تاکید داشتند استان همدان بهتر از گذشته شناسایی و معرفی شود.
یک دیدگاه بگذارید