اُوه جنسون نماینده انجمن مستندسازان اروپا در دیدار با اعضای انجمن مستندسازان سینمای ایران گفت: همواره برای مستندهایی دارای رنگ و بوی فرهنگ بومی هستند، تقاضا وجود دارد.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی انجمن مستندسازان، جلسه دیدار نماینده انجمن مستندسازان اروپا (EDN) با اعضای انجمن مستندسازان سینمای ایران برگزار شد.
«اُوه جنسون» نماینده انجمن مستندسازان اروپا که به بهانه جشنواره «سینما حقیقت» در تهران حضور داشت، بنا به در خواست EDN و دعوت انجمن مستندسازان در خانه سینما حاضر شد و با مستندسازان سینمای ایران گفتوگو کرد.
نماینده EDN در این جلسه ابتدا به معرفی سایت شبکه مستند اروپا پرداخت و بخشهای مختلف و توانمندیهای آن را تشریح کرد.
وی در ادامه گفت: EDN (شبکه مستند اروپا) امروز به عنوان یکی از بزرگترین مراکز تهیه و تولید فیلم مستند در جهان در حال فعالیت و گسترش است. اهمیت این شبکه ایجاد ارتباط بین مستندسازان، تهیهکنندگان و سرمایهگذاران است. EDN دارای سرمایهای برای تولید و تهیه فیلم مستند نیست اما با ارائه خدماتی از قبیل برگزاری جلسات جهت پروراندن موضوع، یافتن تهیهکننده و برگزاری جلسات بین آنها و مستندسازان و فروش و ارائه فیلم به بازارهای جهانی به تولید مستند کمک میکند. EDN به صورت عملی و تولیدی وارد هیچ پروژهای نمیشود و تنها تسریع در انجام پروژه را وظیفه خود میداند.
اُوه جنسون گفت: EDN علاوه بر اعضای اروپایی خود، اعضای دیگری از سراسر دنیا دارد و با ایجاد ارتباط بین فیلمسازان کشورهای مختلف و برگزاری کارگاههای آنلاین به تبادل اطلاعات و تجربیات و همچنین به تولید در کشورهای مختلف کمک میکند. اولویت در ارائه خدمات با اعضای این شبکه است. همچنین به خاطر قوانین مشترک اتحادیه اروپا ما میتوانیم تنها 15 درصد طرحهای غیر اروپایی را بررسی کنیم که معمولا در هر جلسه ماهانه دو یا سه طرح را شامل میشود.
نماینده EDN در پایان با اشاره به بازارهای متعدد فیلم مستند، گفت: با اینکه شاید ورود به بازار و محیط کار فیلمسازی در اروپا در نگاه اول سخت و پیچیده به نظر برسد اما همواره تقاضا برای مستندهایی که رنگ و بوی فرهنگ بومی را داشته باشد، وجود دارد.
در ادامه نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و اعضای انجمن سوالات خود را درباره نحوه ارتباط با شبکه مستند اروپا و همچنین جزئیات خدمات این شبکه مطرح کردند.
پیش از آغاز این جلسه، نمایندگان جشنوارههای ویزیون دوروئل (سوئیس)، یاماگاتا (ژاپن)، مارسی (فرانسه) در گفتوگو با اعضای انجمن به تشریح اهداف و مقررات جشنوارههای خود پرداخته و از اعضا خواستند تا در صورت تمایل، فیلمهایشان را جهت شرکت در این جشنوارهها به آنها ارائه کنند.
یک دیدگاه بگذارید