دیدار مدیر مرکز گسترش با هیات مدیره انجمن مستندسازان

مدیرعامل «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران، ضمن تاکید بر همکاری و تعامل دوسویه با جامعه اصناف سینمای ایران، اظهار امیدواری کرد تا با هدف متعالی وحدت ملی و انسجام اسلامی، روزهای روشنی در انتظار سینمای مستند ایران اسلامی باشد.
به ‌گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در این نشست که با حضور آقایان شفیع آقامحمدیان (مدیرعامل مرکز)، مجتبی میرطهماسب (ریاست هیات مدیره انجمن)، بهرام عظیم‌پور، پیروز کلانتری، علیرضا قاسم‌خان، ناصر صفاریان (از اعضای هیات‌ مدیره انجمن) و شهنام صفاجو (مدیر روابط عمومی مرکز) برگزار شد، ابتدا مجتبی میرطهماسب به ارائه گزارشی از آغاز فعالیت انجمن مستندسازان سینمای ایران در 5 بهمن‌ماه 1376 تا امروز پرداخت و افزود: خواسته‌های ما در قالب بیانیه‌ای مشترک با انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند و در اوایل حضور معاون محترم امور سینمایی، به جناب آقای شمقدری ارائه شد که رئوس اصلی آن پیرامون «مرکز»، به حضور نمایندگان اصناف در ارکان و هیات مدیره مرکز و شورای سیاستگذاری جشنواره سینماحقیقت معطوف می‌شود.
وی تاکید کرد: انجمن مستندسازان بیش از 330 عضو دارد که ما می‌توانیم تخصصِ منبعث از تمرکزی که روی سینمای مستند گذاشته‌ایم را در ساختار مرکز و در قالب مشورت‌های کلان، به شراکت بگذاریم تا از این حیث، جامعه سینمای مستند ایران منتفع شود.
در ادامه، علیرضا قاسم‌خان با اشاره به سابقه همکاری انجمن مستندسازان با مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، عنوان کرد: درگذشته تعامل مثبتی بین این دو نهاد بوجود آمده و منجر به عقد تفاهمنامه‌ای شده تا «مرکز» ‌ضمن تخصیص بودجه‌ای، به حمایت از جلسات نمایشی، نکوداشت‌ها و کارگاه‌های آموزشی که توسط انجمن برگزار می‌گردد، بپردازد و امیدواریم که این تعامل، با حضور مدیریت جدید مرکز، سرعت بیشتری پیدا کند تا انجمن قادر به پاسخگویی به اعضای خود باشد.
پیروز کلانتری نیز با اشاره به حجم تولیدات مرکز، خواستار توجه بیشتر به تهیه‌کنندگی در سینمای مستند و کارگردانانی شد که خود، تهیه‌کننده نیز هستند. وی با تاکید بر این نکته که سالی 1500 فیلم مستند در ایران تولید می‌شود، پرسشی را مطرح ساخت که «رابطه مرکز با این حجم تولید انبوه که خارج از چرخه‌ تولید مرکز اتفاق می‌افتد، چگونه خواهد بود؟
در ادامه، «شفیع آقامحمدیان» با تاکید بر تعامل گسترده با تمامی اعضای جامعه اصناف سینمای ایران و عموم هنرمندانی که زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: یکسری از درخواست‌های شما در مقام اعضای هیات مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران می‌بایست در سطح وزارتخانه و خانه‌سینما و در رایزنی با سایر سازمان‌ها و نهادها حل و فصل شود که این امر با پیگیری شما، محقق خواهد شد.
برخی از این درخواست‌ها نیز به «مرکز» بازمی‌گردد که ما، بسان تعامل با انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند، آماده همکاری با شما در زمینه ی آموزش‌های تخصصی، برپایی سمینار، برنامه‌سازی، تالیف آثار توسط مستندسازان اندیشمندی که حرفی برای گفتن دارند و... هستیم.
وی در ادامه افزود: ما خواسته‌های شما را به دقت مطالعه کرده و کارشناسی خواهیم کرد تا در تعامل جدی با بخش صنفی، آنچه که در توان ما است را به منصه ظهور برسانیم.
آقامحمدیان با اشاره به تاکید مرکز بر بحث «وحدت ملی» و تولید مستندهای سیاسی برای نیل به این هدف، اذعان داشت: ما در گذشته، در زمینه ساخت مستندهای سیاسی حرفی برای گفتن نداشتیم و اغلب، کارهای شبه سیاسی انجام داده‌ایم و حال می‌بایست اندیشمندانه و علمی، با این گونه‌ی خاص سینمایی برخورد کنیم تا با هدف وحدت ملی و انسجام اسلامی، به آن جامه‌ عمل بپوشانیم.
گفتنی است که در دوره جدید فعالیت «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی»، نشست‌هایی با جامعه اصناف سینمای ایران، به ویژه «انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند»، «انجمن برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران»، «انجمن سینمایی فیلمسازان انیمیشن ایران- آسیفا» و همین‌طور «انجمن مستندسازان سینمای ایران» صورت پذیرفته که در آینده نیز این جلسات استمرار خواهد یافت.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها