ضرر 100 میلیاردی شبکه قاچاق به سینمای ایران

فرمانده پلیس امنیت کشور مبارزه با معضل سرقت و تکثیر آثار سینمایی را یکی‌ از اصلی‌ترین دغدغه‌های نیروی انتظامی خواند.
به گزارش «پایگاه خبری فیلم کوتاه» به نقل از معاونت امور سینمایی، سردار اشتری در آخرین جلسه‌ شورای سیاست‌گذاری و نظارت ستاد مبارزه با سرقت‌ و تکثیر غیرمجاز آثار سینمایی گفت: مبارزه با این مساله حاد، یکی‌ از محورهای اصلی طرح ارتقا امنیت‌ اجتماعی نیروی ‌انتظامی به‌شمار می‌رود.
سردار اشتری ادامه داد: مبارزه پی‌گیر و مستمر با این معضل به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ما ادامه خواهد داشت و متولیان سینمایی و تهیه‌کنندگان می‌توانند با بیان خواسته‌هایشان به‌ شکل مستقیم، به فرماندهی کل نیروی انتظامی برای ارائه راهکارهای جدید یاری رسانند و مشارکت بیشتری در این مبارزه داشته باشند.
فرمانده‌ پلیس امنیت کشور در ادامه گفت: در سال ۸۵ بیش از چهار میلیون و سیصد هزار سی‌دی غیرمجاز کشف و ضبط کرده‌ایم و امسال هم پلیس امنیت عمومی در تهران و استان‌هایی چون فارس، اصفهان و چند استان دیگر فعالیت‌های چشمگیری داشته است.
سردار اشتری با اشاره به اینکه بسیاری از سی‌دی‌ها قبل از اکران به‌ تکثیر گسترده می‌رسند گفت: فرآیند تولید فیلم تا قبل از نمایش نیز باید با کنترل ویژه مورد صیانت قرار گیرد تا امکان هرگونه سرقت بصری در این مرحله نیز از بین برود.
در ادامه معاون امور سینمایی نیز با اشاره به حل کامل مساله برخورد با سرقت، توزیع و تکثیر آثار سینمایی و سمعی و بصری غیرمجاز به ضرورت حضور دستگاه تعزیرات حکومتی به طور جدی تاکید کرد.
محمدرضا جعفری‌ جلوه افزود: هماهنگی بین‌ ارگان‌های اجرایی در این خصوص از جمله پلیس امنیت و اداره اماکن نیروی انتظامی، سازمان تعزیرات حکومتی و بالاخص دستگاه‌ قضایی باید به‌حداکثر برسد تا با پشتوانه‌ قانون و برخورد دقیق و محکم در تعریف جرم و تشخیص مجرم، مجازات لازمه نهایی شده و به اجرا درآید و در غیر اینصورت راه به‌جایی نخواهیم برد.
وی با تاکید بر راهکارهای عملیاتی تصریح کرد: برخورد قاطع نیروی انتظامی و دستگاه قضایی و اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص ابعاد این فعالیت‌ها به مردم، می‌تواند عرصه را برای چنین فعالیت‌هایی در تمام جنبه‌ها تنگ کند.
وی در ادامه مبارزه با سرقت و تکثیر آثار سینمایی را یکی از مهمترین امور امروز سینمای ایران دانست و افزود: در حال حاضر صیانت و تحکیم اقتصاد سینمای ایران به‌اولویت درجه یک ما تبدیل شده است.
وی همچنین به خسارت 100 میلیارد تومانی وارد آمده به‌ سینمای ایران که با فعالیت شبکه غیرمجاز تکثیر و توزیع آثار بوجود آمده است، اشاره کرد و افزود: آسیب‌های وارده موجب ترک صحنه توسط بسیاری از سینماگران خواهد شد و بسیاری از سینماهای کشور را به سوی پیگیری و درخواست تغییر کاربری تحریک خواهد کرد که تمام این‌ها به‌ متعادل نبودن دخل و خرج سینمای ایران بازمی‌گردد. به‌گونه‌ای که اگر بنا باشد با این دخل کارها دنبال شود، روند تولید در نهایت به‌ سهل‌گیری و تنزل سطح آثار سینمایی منجر می‌شود.
در ابتدای این جلسه، رئیس اتحادیه تهیه‌کنندگان و توزیع فیلم ایران با اشاره به فعالیت‌های اخیر نیرور انتظامی و کشف بیش از ۴00 هزار سی‌دی غیر مجاز در شهر تهران خواستار مبارزه و پیگیری و دائمی نیروی انتظامی و ضمیمه شدن این طرح به طرح امنیت اجتماعی شد.
مرتضی شایسته همچنین با اشاره به‌لزوم برخورد با فروشگاه‌های غیرمجاز فعال در سطح شهر در زمینه فروش و تکثیر آثار سمعی و بصری، تصریح کرد: اگر مغازه‌ای در این خصوص پلمپ و بسته می‌شود بهتر است با نصب پارچه نوشته، علت جرم و متولی انجام آن ذکر شود تا افکار عمومی و مردم نیز در جریان امور قرار گیرند.
منوچهرمحمدی یکی دیگر از تهیه‌کنندگان سینمای ایران نیز با تاکید برلزوم پیشگیری مقدم بر درمان، گفت: ما آماده همکاری مشترک و موثر با نیروی انتظامی هستیم و معتقدیم باید مبادی اصلی و گلوگاه‌ها با نظارت محسوس و غیرمحسوس ما برای فعالیت غیرمجاز تنگ شود.   

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها