کارگاه آموزشی محمد شیروانی برای ۲۰۰ فیلمساز

طوفان سنجاقکجشنواره بین‌المللی آکسبورگ آلمان که در سال ۲۰۰۴ برنامه مروری بر فیلمهای کوتاه محمد شیروانی کارگردان سینمای بلند و کوتاه ایران را برگزار کرد بود در ماه مارچ ۲۰۰۵ شیروانی را برای برگزاری یک کارگاه آموزشی فشرده برای دانشجویان رشته سینما دعوت کرد.
در این کارگاه آموزشی (وورک شاپ) که با حضور ۲۰۰ دانشجو و فیلمساز از کشورهای مختلف به مدت دو روز به موضوع سینمایی امروز دیجیتال ویدئوی می‌پرداخت.شیروانی در طول برگزاری این کارگاه آموزشی با تقسیم‌بندی سینمای ایران به ۳ دسته سینمای قصه‌پرداز، سینمای تجربه و انتزاعی و سینمای هایکو و شاعرانگی، پنج فیلم از کارگردانان سینمای ایران را در این کارگاه برای حاضرین به نمایش گذاشت.
ایستگاه سفیدو هنر کشتن (سیف‌الله صمدیان)، مراسم ویژه به یاد همسرم (بهفر کریمی) و طوفان سنجاقک (شهرام مکری) آثاری بودند که شیروانی آنهارا به نمایش گذاشته بود.
در این کارگاههای گرایش شاعرانگی سینما طرفدار بیشتری داشت و مخاطبان درخواست داشتند که فیلم های بیشتری از سینمای ایران در این برنامه به نمایش گذاشته شود.

یک دیدگاه بگذارید

لطفا حاصل عبارت زیر را به عدد در کادر مقابل آن بنویسید.
آخرین خبرها