
نخستین کالج بینالمللی علوم سینما در ایران از مهر ماه سال جاری در منطقه آزاد چابهار آغاز به کار میکند.
علی اصغر واثقی پناه مدیر این کالج در تشریح برنامههای گفت: کالج بینالمللی علوم سینما با اخذ مجوز از وزارت علوم با همکاری دانشگاه بینالمللی بهار برای اولین بار در ایران آغاز به کار میکند و امیدواریم این کار آکادمیک که در رشتههای مختلف علوم سینمایی محقق شده است، بتواند از خروجیهای خود فارغالتحصیلانی را به جامعه ارایه کند که بستر ساز تحولات مختلف در کشور باشد.
وی با اشاره به اساتید این کالج اظهار داشت: ما از اساتید ایرانی و خارجی بهره خواهیم گرفت، که از میان اساتید ایرانی میتوان به آرش معیریان عضو هیات علمی دانشگاه تهران و کارگردان سینما، ابوالفضل جلیلی کارگردان ، مهرداد رییسی از دوبلورها و رییس انجمن گویندگان جوان نام برد.
واثقی تاکید کرد: ما بیش از اینکه به دنبال افراد چهره باشیم علاقهمندیم با افرادی همکاری کنیم که سابقه تدریس دانشگاهی داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به رشتههای در نظر گرفته شده برای این کالج گفت: ما به صورت تخصصی به چهار رشته کارگردانی، بازیگری، دوبلاژ و انیمیشن در مقطع کاردانی خواهیم پرداخت که دو رشته آخر برای اولین بار است در ایران به صورت آکادمیک تدریس میشود.
واثقیپناه ظرفیت پذیرش دانشجو را 300 تن دانست و اظهار داشت: بخش کوچکی از این ظرفیت را به نیروهای مستعد در منطقه چابهار اختصاص دادهایم تا به صورت رایگان به تحصیل در رشته سینما بپردازند.
وی همچنین خبر داد: طی روزهای آینده به مناسبت اعیاد شعبانیه، زمینی در چابهار کلنگزنی خواهد شد تا مجتمع دانشگاهی مجهز به خوابگاههای مدرن تاسیس شود تا بتوانیم تا 1۵00 نفر ظرفیت جذب دانشجو داشته باشیم.
در این نشست دکتر حمیدرضا میرزایی رییس دانشگاه بینالمللی چابهار نیز در سخنانی اظهار داشت: ما با نیازسنجیهایی که در سطح کشور داشتیم، رشتههای مختلف هنری مورد نیاز را شناسایی کردیم و برای تامین این نیازها اعتقاد داریم باید از مدرنترین ابزارهای علمی، پژوهشی و آموزشی در دنیا استفاده کنیم تا بتوانیم این دستاوردها را برای خودمان بومی کنیم.
وی با بیان اینکه این فعالیتها را به صورت مشترک با دانشگاهها و موسسات معتبر بینالمللی پیخواهیم گرفت، ادامه داد: نهایت تلاش ما این است تا در گام نخست از مجموعه توانمندیهای داخلی کشور استفاده کنیم و در کنار آنها برای تکمیل ارایهی کیفی دورهها در صورت نیاز از افراد واجد شرایط و اساتید خارجی استفاده خواهیم کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: این آموزشها موجب شکوفایی سطح کمی و کیفی آموزش سینمایی در کشور و رسیدن به استانداردهای لازم شود.
میرزایی با بیان اینکه در ارتباط با علوم سینمایی با ۴ موسسه و دانشگاه معتبر بین المللی قرارداد همکاری بسته شده است از قرارداد با جانمورس انگلیس، ساندرلن، بدفورد شایه و پاریس 1، ۵ و 13 که قبلا بنام سوربون بوده است به عنوان موسساتی است که مورد تایید وزارت علوم است نام برد.
وی از ایده تاسیس مرکز بینالمللی سینمایی کشورهای اسلامی در منطقه آزاد چابهار یاد کرد و گفت: این ایده از ایدههای است که ما میتوانیم به واسطهی آن ایران را به عنوان مرکز آموزشهای سینمایی مطرح کنیم.
یک دیدگاه بگذارید